Antena Căutare

Cu aceste cuvinte, Mirela Boureanu Vaida și-a emoționat fanii! Mesajul ei, balsam sufletesc: „Să vă bucurați de viață ca un copil de jocul său!”

Deși e o mămică dedicată, frumoasa Mirela Boureanu Vaida nu-și neglijează fanii. Fosta  prezentatoare a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” le-a transmis admiratorilor săi un mesaj emoționant de început de an.

Deși e o mămică dedicată, frumoasa Mirela Boureanu Vaida nu-și neglijează fanii. Fosta prezentatoare a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” le-a transmis admiratorilor săi un mesaj emoționant de început de an.

Fire optimistă, actrița le-a făcut urări celor care o îndrăgesc, unul foarte sensibil, în acord cu felul acesteia de a fi.

„Vă doresc un an bogat în experienţe unice, încărcat cu sănătate, bucurie şi un strop de noroc în tot ce faceţi!! Să va bucuraţi de viaţă că un copil de jocul sau, să nu uitaţi că oricât de înnorat ar fi jos, soarele e mereu deasupra, şi să priviţi doar spre culmi! La mulţi ani!!”, a fost mesajul transmis de Mirela Boureanu Vaida.

Acum ea se bucură de concediul de maternitate și de momentele petrecute alături de micuțul Vladimir Alexandru și de fiica ei, Carla, în vârstă de un an și opt luni.

După ce a fugit din casă, Cristi a creat isterie pe Facebook. Le cere bani fanilor? "O să vă las şi numărul de con... Edith a uitat de Ali?! Cum se răzbună concurenta de la "Mireasă pentru fiul meu" pe cel care i-a frânt inima...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x