Antena Căutare

Cum se refugiază Geo, după ce iubita lui s-a întors în brațele lui Ali. Admiratoarele: „Să nu faci vreun gest necugetat!”

Deși au format pentru scurt timp un cuplu, Edith și Geo s-au separat, după ce frumoasa câştigătoare  sezonului şase "Mireasă pentru fiul meu" s-a întors în brațele fostului iubit. După despărţirea de Geo, Edith s-a refugiat în braţele lui Ali, iar Geo a rămas pe dinafară.

Deși au format pentru scurt timp un cuplu, Edith și Geo s-au separat, după ce frumoasa câştigătoare sezonului şase "Mireasă pentru fiul meu" s-a întors în brațele fostului iubit. După despărţirea de Geo, Edith s-a refugiat în braţele lui Ali, iar Geo a rămas pe dinafară.

Abătut, Geo încearcă să nu se mai gândească la fata visurilor lui. A plecat la munte cu gașca de prieteni și se plimbă cu motocicleta lui pentru a mai uita ce i s-a întâmplat. E consolat de foarte multe domnișoare, dar deocamdată nu vrea să se mai implice în nicio relație.

„Să nu faci vreun gest necugetat!”, i-a scris o admiratoare.

Câştigătoarea sezonului şase "Mireasă pentru fiul meu", Edith, pare mai fericită ca oricând în brațele lui Ali.

Rodica, iubita lui Bebe, are o voce de înger! Ascult-o și invidiază-l pe fostul concurent! Cârcotașii: „Are figură și vo... Edith și Ali de la „Mireasă pentru fiul meu”, surprinși în metrou! Fanii: „Parcă-s doi cerşetori, nu au nici un Dumnezeu...
Când este vacanța de Paște în 2023. Iată cum poți să-ți planifici programul de sărbători
Sărbătorile se apropie și mulți se întreabă deja când este vacanța de Paște în anul...
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023. Gemenii prind curaj să spună tot ce simt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că Gemenii nu au deloc nevoie de încurajare pentru a...
Ultimele știri
x