Antena Căutare

Drama lui Valentin de la „Mireasă pentru fiul meu” pe înțelesul tuturor. De ce nu își poate recupera fetița de la fosta soacră? Micuța trăiește într-o sărăcie lucie

 De curând, telespectatorii de la „Mireasă pentru fiul meu” au fost impresionați de drama lui concurent.  Dacă în urmă cu o săptămână, la intrarea în Casa Mireselor, Valentin a afirmat că s-a despărțit de ultima parteneră din cauza distanței, odată ajuns în competiție el a povestit celorlalți concurenți despre... fetița lui.

De curând, telespectatorii de la „Mireasă pentru fiul meu” au fost impresionați de drama lui concurent. Dacă în urmă cu o săptămână, la intrarea în Casa Mireselor, Valentin a afirmat că s-a despărțit de ultima parteneră din cauza distanței, odată ajuns în competiție el a povestit celorlalți concurenți despre... fetița lui.

Tânărul este tatăl unei micuțe superbe care îi seamănă foarte bine. Cu toate că o iubește foarte mult, copila a rămas în grija soacrei și nu are parte de bunăstare materială, deși tatăl ei spune că el dispune de resurse financiare. Cum e posibil așa ceva și de ce concurentul nu a luptat pentru custodia fetiței?

Deocamdată, el a dat de înțeles că a vrut să o ia el să o crească, dar nu a fost posibil, instanța încredințând-o soacrei. Lupta însă nu e una încheiată, mai ales că fetița ar avea parte, potrivit tatălui, de condiții improprii de a crește și de a fi educată.

Mulți cârcotași l-au pus la colț și l-au acuzat că a venit la un show matrimonial, în loc să-i fie copilei aproape. Alții s-au arătat sceptici în legătură cu șansele sale într-o emisiune matrimonială, dat fiind faptul că dacă o concurentă îl va plăcea pe Valentin, ea ar trebui să accepte micuța.

Cea mai lungă relație pe care am avut-o a fost de patru ani și jumătate, din care a rezultat un copil. M-a înșelat de nenumărate ori și am decis să ne despărțim definitiv. Fetița mea, sora, mama și tatăl meu îmi sunt cele mai apropiate persoane! Din câte a făcut fosta soție, nu sunt sigur în totalitate că fetița este a mea. Tatăl fostei soții era în închisoare pentru trafic de droguri. Nu am putut să-mi dau acordul pentru avortul copilului meu! Mi-am ajutat iubita să scape din situația disperată în care se află! Sper că mama copilului meu va învața din greșelile trecutului” , a spus atunci concurentul.

O fostă concurentă de la ”Mireasă pentru fiul meu” s-a căsătorit! Vei rămâne surprins să afli în brațele cui și-a găsit ... Mihaela, mireasa săptămânii, tare-n frumusețe, slabă la învățătură. Ce note rușinoase a obținut bruneta la bacalaureat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x