Antena Căutare

Mireasa Adriana Turcuman, adevărul din spatele „căsniciei perfecte”: „Acum suntem oameni căsătoriți, la căsuța noastră, nu mai avem timp de pierdut!”

Au câştigat cel de-al cincilea sezon "Mireasă pentru fiul meu", iar acum se pregătesc să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu. 

Au câştigat cel de-al cincilea sezon "Mireasă pentru fiul meu", iar acum se pregătesc să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu.

Până atunci, Adriana și Valentina își trăiesc frumos povestea de dragostea, iar fericirea se citește pe chipul lor. Care e adevărul din spatele căsniciei perfecte? Dragostea, iubirea necondiționată și declarațiile de dragoste.

De curând, Valentin și-a sărbătorit ziua de naștere, ocazie perfectă pentru Adriana de a rememora momente dragi și pentru a-i reaminti cât de mult îl iubește:

„Știți că nu sunt adepta cuvintelor mari, cu atât mai puțin în public, vreau doar să spun că, anul trecut pe vremea acesta, așteptăm să plece Băiețica din Casă Fețelor pentru a mă apucă să îi pregătesc tortul-tiramisu. A fost primul pe care i l-am făcut. De altfel, fusese și unul dintre lucrurile cu care îmi atrăsese atenția într-o discuție purtată afară, la șezlonguri, între mai mulți concurenți. Îmi zisese că preferă peștele și tiramisu. În gândul meu: ”uite că am ceva în comun cu el”. Dar m-am abținut să spun acest lucru cu voce tare, l-am păstrat doar pentru mine. Tot atunci mi-a mângâiat părul pentru prima data... :)


Ehe, a trecut timpul. Acum suntem oameni căsătoriți, la căsuță noastră, nu mai avem timp de pierdut; în câteva zile, suntem în regulă și în față lui Dumnezeu, cel pe care îl rog să ne dea sănătate pentru că noi să putem avea grijă unul de altul.
Iar vouă, oameni frumoși, care în fiecare zi ne faceți să ne întrebăm ce-am făcut de merităm să fim atât de iubiți, va mulțumim din suflet! Doamne-Doamne să fie alături și de voi, cu sănătate și tot ce va mai doriți! Vă pupăm!”,
a scris Doamna T pe pagina sa.

Impresionant, nu-i așa?

Paula Chirilă, jignită de o concurentă din casa "Mireasă pentru fiul meu". I-a fost atrasă atenția în direct... Doi concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu", surprinşi în ipostaze extrem de sexy. Au încălcat celebra regu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x