Antena Căutare

Separarea părinților săi a sfâșiat inima unui concurent de la ”Mireasă pentru fiul meu”! De amarul lui, au plâns odată cu el și telespectatorii

Din cauza cuvintelor spuse de tatăl său, Mădălin a izbugnit în lacrimi și a părăsit platoul Mireasă pentru fiul meu.

Din cauza cuvintelor spuse de tatăl său, Mădălin a izbugnit în lacrimi și a părăsit platoul Mireasă pentru fiul meu.

În plus, nici cu mama lui nu se înțelege prea bine. Acum două zile, și-au aruncat cuvinte grele, greu de reprodus. Iar femeia a părăsit emisiunea!

Nici în tată nu a mai găst un sprijin real, pentru că seniorul este afectat de separarea de nevastă. Între cei doi părinți care nu se mai înțeleg, e prins la mijloc Mădălin.

„Mi-e mila de Mădălin! Comportamentul lui e datorat familiei, așa cum din păcate multi dintre noi au avut sau au părinții în prag de despărțire, de cele mai multe ori copiii sunt cei ce suferă..unii în tăcere, iar alții dezorientați și plini de resentimente, dar ce e de făcut?! Important e sa învățăm din toate experientele, ca noi la rândul nostru când vom avea copii sa nu treacă prin ce am trecut noi! Nu consider în totalitate ca vina ar fi părinților, deoarece dragoste cu sila nu se poate..realitatea e ca viata nu e ca în basme "până la adânci bătrâneți", a scris o telespectatoare.

Lacrimi și dezvăluiri neașteptate la „Mireasă pentru fiul meu”! Un concurent a cedat presiunii: „Când am auzit acele cuv... O concurentă noua la „Mireasă pentru fiul meu” face furori! „Fata asta face cât...două bunăciuni!” Cum arată tânăra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x