Antena Căutare

Teamă sau bucurie: Ce simt Andrada şi Valentin după ce Andreea şi Radu au format un cuplu? „Valentine, ți-a spus cineva că vorbești mult și prost?”

Noul cuplu format de Andreea şi Radu n-a rămas fără reacţii din partea Andradei şi a lui Valentin!

Noul cuplu format de Andreea şi Radu n-a rămas fără reacţii din partea Andradei şi a lui Valentin! După ce Andrei și Edith nu s-au arătat prea încântați de noua poveste de dragoste din Casa Mireselor, Andrada și Valentin au reacționat în stilul lor caracteristic, prin „glume” și „caterincă”.

Mai ales, Vali l-a tachinat pe Radu, iar cel din urmă s-a revoltat. „Valentine, ți-a spus cineva că vorbești mult și prost?”, a ripostat îndrăgostitul.

După patru luni de curtat amical, Andreea şi Radu s-au sărutat, pentru prima dată. Gesturile suspecte i-au pus pe concurenţi pe gânduri. Nu și pe Andrada și Valentin.

"Voi doi o să vă iubiţi mult de tot. Ei se tatonează, se aia, aia", au remarcat ceilalţi colegi de casă. "Să se ducă vestea în ţară. Se mai aprinde o flacără. Eu am zis că mi s-a părut, dar după cum s-a înroşit de emoţia sărutului", a glumit Valentin la începutul idilei..

Vor să fie mirese, dar ele... De Bobotează, dezatru total! Haine aruncate la întamplare şi vase nespălate în Casa Mirese... Surpriză uriașă la "Mireasă pentru fiul meu"! Tocmai s-a format un nou cuplu! Despre cine este vorba?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x