Antena Căutare

Atac la cozonac, conflict de proporții. Cine l-a sabotat pe Lică în bucătărie

Când concurenții s-au apucat de cozonaci, Florin a avut o descărcare nervoasă. Oare pentru că Andreea a ales să rămână cu Lică? În tot acest timp, lIcă o punea la treabă pe Andreea, să facă cel mai frumos cozonac.

Doar că fetei îi fugeau ochii pe fereastră unde o tot vizita Florin. Lică este vizibil deranjat de neatenția Andreei, mai ales că este vorba de un alt bărbat care o amuză! Dar ea caută să explice că doar a scăpat un gălbenuș în albușul de ou.

Alexa, ținta atacurilor. Îi place să se joace cu băieții și să rănească inimile fetelor? "Nu mai suport, mi-a ajuns, vreau să plec acasă!"

"Tot timpul mi-a plăcut" Alexandra, mărturisire șocantă. A pus ochii pe Ionuț! Cum rămâne cu Petronela?

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Petronela acționează în toiul nopții. Îl va convinge pe Ionuț să reia relația?... Strategia băieților cu privire la eliminarea fetelor. Pe cine nu-și mai doresc în casa "Miresei"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x