Antena Căutare

Finala Mireasa sezon 6. Marii absenți de la eveniment. Ce părinți nu au venit să-și susțină copiii la nuntă

În Finala Mireasa sezon 6 cele 5 cupluri finaliste au avut persoane dragi alături, însă au existat și persoane importante care au lipsit de la eveniment.

Colaj cu Simona Gherghe și concurenți Mireasa Galerie
Ce părinți nu au venit să-și susțină copiii la nuntă | Antena 1

În Marea Finală a sezonului 6 Mireasa emoțiile s-au simțit puternic. Fetele au pășit în rochii splendide de mireasă, iar băieții în costum de ginere. Familiile și prietenii au fost invitați de seamă la eveniment, însă au existat și absenți.

Ce părinți nu au venit la nunțile copiilor, din finala sezoului 6 Mireasa

Din păcate, nu toți părinții au apărut în Finala Mireasa, sezonul 6. Printre cei care au lipsit s-au numărat părinții Mirunei. Fata a fost susținută de două dintre prietenele ei. Pentru că se aștepta ca părinții săi să nu vină, Miruna a mărturisit că îi înțelege.

Nici părinții lui Deni nu au venit în Finala Mireasa, sezon 6. Mama și tatăl fetei nu au putut pleca de la serviciu, așa că alături de tânără au fost fratele, sora, cumnatul și cumnata.

Nici tatăl lui Cosmin nu a fost prezent la eveniment, însă i-au fost alături, pe lângă doamna Adriana, Mihaela și Daniela, sora și mătușa băiatului.

Sezonul 6 a debutat în luna august 2022, cu o experiență de neuitat pentru concurenți, în Turcia. După ce au ajuns în casa Mireasa, concurenții au avut parte de primele cunoașteri. Unii dintre ei au avut șansa să se îndrăgostească, iar în Finala sezonului 6 fanii emisiunii se bucură să vadă 5 cupluri finaliste.

Ca în fiecare finală a show-ului matrimonial de pe Antena 1 emoțiile se simt puternic.

În Finala Mireasa, de pe 23 decembrie 2022, sunt 5 cupluri finaliste: Gabriela și Valentin, Deni și Viorel, Miruna și Cosmin, Raluca și Alex și Roxana și Paul.

Citește și: Mireasa sezon 6. Motivul pentru care Gabriela Cristea a izbucnit în lacrimi când a văzut-o mireasă pe una dintre fete

Ce valoare are Marele Premiu de la Mireasa sezon 6

Ca pe tot parcursul sezonului 6 Mireasa, publicul poate vota concurenții favoriți prin aceleași mecanisme de vot: platforma http://mireasa.a1.ro, prin SMS la 1272 și aplicația Antena 1.

Telespectatorii sunt cei care aleg câștigătorii celui de-al șaselea sezon Mireasa, la fel cum s-a întâmplat și în anii trecuți.

PE ACEEAȘI TEMĂMireasa sezon 6, 22 decembrie 2022. Fetele au făcut proba rochiilor de mireasă. Mamele și prietenele au fost prezente

Perechea care se va afla pe primul loc, adică cea care va strânge cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, va fi declarată câștigătoarea sezonul 6 Mireasa și va intra în posesia premiului total brut în valoare de 40.000 de euro.

Condiția câștigării este, având în vedere scopul show-ului matrimonial Mireasa, ca perechea clasată pe locul 1 să oficieze căsătoria în cadrul Finalei sezonului 6 din 23 decembrie 2022.

Finala Mireasa sezon 6. Cum au reacționat mirii când au văzut fetele în rochii de mireasă... Finala Mireasa sezon 6. Doamna Adriana i-a despărțit pe Miruna și Cosmin pentru a dansa cu fiul ei. Reacția fetei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x