Antena Căutare

Mireasa sezon 6. Motivul pentru care Gabriela Cristea a izbucnit în lacrimi când a văzut-o mireasă pe una dintre fete

Deni i-a avut alături pe frații săi, care au venit tocmai din Germania pentru a participa la nunta tinerei. Aceștia au fost dezamăgiți pentru că Viorel și Deni sunt nehotărâți.

colaj de imagini cu gabriela cristea care plange la mireasa capriciile iubirii Galerie
Deni i-a avut alături pe frații săi, care au venit tocmai din Germania pentru a participa la nunta tinerei. Aceștia au fost dezamăgiți pentru că Viorel și Deni sunt nehotărâți. | Antena 1

În timp ce se difuza materialul cu Deni în rochie de Mireasa, fata a început să plângă foarte tare. Lacrimile ei veneau și după ce sora ei a spus că nu ar fi bătut atâta drum dacă știa că ei nu vor să se căsătorească în Finala Mireasa sezon 6.

Fetei nu i-a picat bine, dar nici lui Viorel, care a aflat că tatăl său este foarte supărat pe el.

Nici Gabriela Cristea nu a putut să-și rețină lacrimile și a plâns serios în ediția Mireasa. Capriciile Iubirii din 22 decembrie 2022.

Citește și: Mireasa sezon 6, 22 decembrie 2022. Fetele au făcut proba rochiilor de mireasă. Mamele și prietenele au fost prezente

Gabriela a plâns în hohote după ce a văzut materialul cu Deni în rochie de mireasă

Momentul în care a apărut în fața fraților gemeni, pe care nu îi mai văzuse de mult timp, a emoționat-o foarte tare pe Deni. Dincolo de faptul că purta rochia de mireasă și situația cu nunta era incertă, ea nu i-a avut nici pe părinți alături.

”Stăteam acum și mă uitam... mă iertați, dar m-am emoționat pentru că și eu am două fete acasă și sunt sigură de un lucru, ținând cont ce s-a discutat mai devreme. Am să le educ că indiferent de problemele prin care vor trece și de situațiile prin care vor trece, dacă una va avea nevoie de cealaltă, cealaltă să vină de la capătul pământului. Pentru că asta înseamnă să ai frați, să te susțină în situații în care tu nu te mai poți susține singură. Vă felicit că ați venit, deși sunteți supărați”, a zis Gabriela Cristea.

Discursul ei le-a emoționat pe cele două surori, iar Oana și Deni au plâns și ele. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezon 6, 22 decembrie 2022. Băieții au probat costumele de ginere. Părinții și rudele lor au fost prezenți în platou

Mireasa sezon 6, 22 decembrie 2022. Fetele au făcut proba rochiilor de mireasă. Mamele și prietenele au fost prezente... Finala Mireasa sezon 6. Simona Gherghe, apariție spectaculoasă în ziua cea mare. Ce ținută a purtat prezentatoarea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x