Antena Căutare

Mireasa 2020. Eliminare neașteptată! Concurentele au ales ce băiat părăsește casa „Mireasa”

Surpriză de zile mari în casa „Mireasa”, sezonul 2! De data aceasta, rolurile s-au schimbat și fetele au fost cele care au primit misiunea de-a alege ce băiat trebuie să fie eliminat.

Concurentele au decis ce băiat părăsește casa „Mireasa” Galerie
Concurentele au decis ce băiat părăsește casa „Mireasa”

În ediția difuzată în data de 19 decembrie 2020, concurentele din casa „Mireasa”, sezonul 2, au avut o misiunea extrem de dificilă.

„După cum știți, până acum, greutatea eliminărilor a fost pe umerii mamelor. Și cumva tensiunea a fost în sufletul vostru. Astăzi lucrurile se schimbă fiindcă voi sunteți cele care veți decide ce băiat va părăsi casa Mireasa. Voi, fetelor, sunteți cele care astăzi veți face câte o nominalizare. Regulile sunt aceleași”, a anunțat Simona Gherghe, îndrăgita prezentatoare a sezonuliu 2 al emisiunii „Mireasa”.

Concurentele de la „Mireasa” sezonul 2 au votat ce băiat părăsește casa

Apoi, rând pe rând, fiecare fată din casa „Mireasa” a dezvăluit pe cine nominalizează și și-a motivat alegerea făcută.

citește și: Mădălina din casa „Mireasa”, replici acide! Ce dezvăluire neașteptată a făcut tânăra: „De față cu toți”

Simona Gherghe, în casa „Mireasa”

Simona Gherghe, în casa „Mireasa”

„Consider că o parte din fericirea lui este afară, iar sărbătorile pentru noi înseamnă fericire și împlinire. Așa că aleg să îl nominalizez pe Cătălin”, a dezvăluit Andra, spre amrea surpriză a tuturor.

citește și: Ștefan din casa „Mireasa” a primit o scrisoare compromițătoare, ce l-a făcut să ia o decizie radicală! „Ce e cu tine?”

Și se pare că tânăra nu a fost singura care a considerat acest lucru. Voturile au curs și deznodământul a fost mai mult decât evident.

De data aceasta, în ediția din 19 decembrie 2020, Cătălin și doamna Geta au părăsit casa „Mireasa”, sezonul 2, în urma nominalizărilor făcute de fete, dar și în urma voturilor publicului.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Mireasa” ca să vezi ce reacție a avut Cătălin atunci când a aflat rezultatul votului!

Mădălina din casa „Mireasa”, replici acide! Ce dezvăluire neașteptată a făcut tânăra: „De față cu toți”... Mireasa 2020. Ștefan nu și-a mai ascuns lacrimile! Ce a dezvăluit Simona Gherghe despre concurent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x