Antena Căutare

Ștefan din casa „Mireasa” a primit o scrisoare compromițătoare, ce l-a făcut să ia o decizie radicală! „Ce e cu tine?”

Situație complet neașteptată pentru fanii emisiunii „Mireasa”, de la Antena 1! Ștefan a primit o scrisoare ce a făcut-o pe Claudia să dea în lacrimi!

Ștefan din casa „Mireasa” a recunoscut adevărul Galerie
Ștefan din casa „Mireasa” a recunoscut adevărul

Ștefan de la „Mireasa”, sezonul 2, a primit o scrisoare de la o prietenă apropiată. Cuvintele amicei sale l-au făcut să decidă să nu mai vorbească deloc cu Claudia, fosta lui iubită!

Se pare că ar fi vorba despre o prietenă comună a celor doi concurenți, iar ceea ce a declarat aceasta a făcut-o pe concurenta din sezonul 2 „Mireasa” să izbucnească în lacrimi și chiar să se simte jignită de ceea ce a descoperit despre Ștefan.

Ștefan de la Mireasa a primit o scrisoare compromițătoare

„Dragul meu prieten Ștefan, ce e cu tine? Cum te poți lăsa așa ușor manipulat de acea femeie care nu are suflet pentru familia ei, pentru cei apropiați ei? Cum să decazi așa ușor?

citește și: David din casa „Mireasa” a avut o copilărie greu de imaginat: „Căutam mâncare. Ajutam chelnerii la nunți ca să primim ceva”

Asta era șansa ta să demonstrezi părinților Loredanei că ești altfel, că poți ajunge în finală chiar și singurel, dar cu fruntea sus și demn de fata lor. Nu mă așteptam să alegi sau să te lași ales pentru varianta asta pentru ceva ce nu simți.

Ce a declarat Ștefan din casa „Mireasa”, sezonul 2

Ce a declarat Ștefan din casa „Mireasa”, sezonul 2

Deși ai rețineri să o săruți când vezi ridurile de pe gât, continui să stai acolo. Știu, e biletul tău pentru marea finală și invers. A făcut din tine sclav, puteai ieși cu demnitate și puteai lupta pentru iubirea vieții tale”, iată doar o parte din detaliile surprinzătoare pe care le-a dezvăluir prietena lui Ștefan prin intermediul unei scrisori.

Ce alte informații au mai ieșit la iveală și ce a avut Claudia de zis, după ce scrisoarea a fost citită în emisiunea „Mireasa”, sezonul 2, din data de 18 decembrie 2020? Află totul urmărind clipul video de mai sus.

citește și: Ce informații compromițătoare deține Ștefan din casa „Mireasa”! „Știu foarte multe lucruri despre unii”

Vă reamintim faptul că, ieri, Ștefan a pus concurenții din casa „Mireasa” sezonul 2 pe jar atunci când a dezvăluit că deține niște informații compromițătoare despre unii dintre concurenți, totul sub forma unor capturi realizate cu telefonul mobil.

„Nu vreau să intru în discuții, dar poate până la urmă o să intru până plec de aici. Pentru că știu foarte multe lucruri de aici din casă”, a mai explicat acesta.

David din casa „Mireasa” a avut o copilărie greu de imaginat: „Căutam mâncare. Ajutam chelnerii la nunți ca să primim ce... Mădălina din casa „Mireasa”, replici acide! Ce dezvăluire neașteptată a făcut tânăra: „De față cu toți”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x