Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Cătălin a primit o scrisoare de la Nicole. Ce i-a transmis fosta iubită

La aproape o lună de la ieșirea din casă a lui Nicole, fosta iubită a lui Cătălin, a ajuns scrisoarea pe care acesta a promis-o.

Biletul a ajuns târziu la fiul doamnei Geta pentru că el deja formează un cuplu cu Denisa.

Iată ce i-a scris Nicole lui Cătălin:

”Cătălin,

În primul rând, felicitări pentru cuplu. Sper că ai luat decizia corectă. Eu îți doresc numai bine, sper să fii fericit cu alegera făcută. Am și câteva reproșuri, atât pentru tine, cât și pentru Denisa. Încep cu tine. Te-ai lăsat foarte ușor manipulat, crezând toate nimicurile care s-au spus despre mine, despre noi. Și aici țin să o etichetez pe Denisa, care spunea când ai întrebat-o cum se vedea cuplul nostru de afară și ea a spus, citez: ”Nu aveți susținători”. Minciuni. Și la momentul acesta avem susținători pentru cuplul Nicole-Cătălin. Prea puțin mai contează pentru că tu ai luat decizia de a face cuplu cu altcineva la scurt timp după plecarea mea. Să vezi afară, câtă lume rea cu noi și pentru noi.

Citește și: Cătălin, între mamă și iubită. Atitudinea doamnei Geta creează probleme în relația lui cu Denisa

Intervenția mea telefonică, ultima, chiar a fost făcută cu un scop. Știam că intră o fată interesată de tine și tocmai de aceea am procedat așa. Ți-am lăsat spațiu de gândire sau, mai bine zis, am vrut să văd cât de puternice sunt sentimentele tale pentru mine și dacă se merită să reintru în casă. Se pare că dezamăgirea a primat: ai alergat spre altă ușă, victimizându-te că mă iubești pe mine.

Nu era iubire, probabil te-ai agățat de mine în lipsa de altceva. Atât am avut să îți zic, vă urez succes.

P.S. păcat că te pune la punct la fiecare mișcare pe care o faci. Probabil nu observi, dar îți scoate toate defectele în evidență. Eu nu am încercat să te schimb. Erai minunat așa, și cu vorbe urâte, și cu glumițe (ești bărbat). Dar văd că a reușit să te schimbe și zâmbești doar în colțul gurii. Tu știi ce e mai bine pentru tine. Vă doresc multă fericire și succes în continuare.”

Vezi în videoclipul de mai jos ce reacție a avut Cătălin când a primit scrisoarea:

Cătălin a rupt fotografiile cu Nicole

La scurt timp după ce a fost eliminată, Nicole a sunat pentru a vorbi cu Cătălin. A fost primul semn pe care tânăra îl dădea în mai bine de o săptămână.

Atitudinea ei a l-a deranjat pe băiat, care a început să-și pună semne de întrebare cu privire la viitorul lor împreună.

Citește și: Cătălin de la Mireasa a decis în privința lui Nicole. Băiatul a rupt fotografiile cu fosta iubită: Rămâi doar o amintire

Imediat după discuție, el a realizat ce are de făcut. A renunțat la toate fotografiile lipite deasupra patului: ”Rămâi doar o amintire. Chiar am crezut că fac ceva cu ea, dar s-a dovedit că nu”.

Cătălin s-a reorientat către Denisa

Hotărât să o uite pe Nicole, Cătălin s-a îndreptat către Denisa. S-a dovedit că sentimentele lor sunt reciproce și lucrurile mergeau tot mai bine pentru ei.

O disputa a Claudiei cu doamna Geta a creat probleme în cuplul lor, însă au reușit să o depășeasă.

Mireasa 2020, sezon 2. După eliminarea Denisei, doamna Ana a părăsit competiția și fata a rămas în casă... Mireasa 2020, sezon 2. Cum au petrecut concurenții de Sfântul Andrei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x