Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. David a cerut-o pe Andra în căsătorie

Andra și David au împlinit trei luni de relație. Ziua de duminică a fost una specială, ocazie cu care el i-a pregătit o surpriză cu ajutorul băieților. 

Andra a spus DA imediat, iar doamna Mia mers și i-a îmbrățișat Galerie
Andra a fost cerută în căsătorie de David, după trei luni de relație | Antena 1

Dacă în casa băieților era agitație mare, la fete era și mai și. Andra a spus că nu știe la ce să se aștepte și că emoțiile au atins cote maxime.

David a pus la punct o cină romantică în cele mai mici detalii. Toți concurenții i-au implicat, iar Andra și David au avut parte de momente cu adevărat speciale.

Tabloul la care David a lucrat mai bine de două săptămâni este cu adevărat fabulos.

David a spus de mai multe ori că vrea să-și petreacă restul vieții alături de Andra. A mai adăugat că este femeia la care a visat și că doar ea o liniștește.

În timpul cinei romantice, Andra și David și-au spus de multe ori cât de mult se iubesc. Cei doi și-au promis că nu vor uita niciodată aniversarea celor trei luni de relație.

Andra a avut parte de surpriză după surpriză și abia și-a putut stăpâni lacrimile. Chiar și atunci când au fost difuzate imagini de la cina celor doi, Andra a plâns. Mama concurentei a sunat în direct și i-a felicitat pe cei doi pentru relația frumoasă pe care o au.

Liza Șerban a spus că o nemulțumește faptul că David nu o cere pe fiica sa în căsătorie. David a spus că cei doi nu sunt siguri dacă vor să facă pasul cel mare în casa Mireasa.

Totul a fost de fapt un plan bine pus la punct. Acesta a încercat să explice de fapt relația lor, dar în spatele Andrei aveau loc lucruri importante. Pe un banner mare stătea scris mare "Vrei să te căsătorești cu mine?"

Andra a spus DA imediat, iar doamna Mia mers și i-a îmbrățișat.

Mireasa 2020, sezon 2. Bianca și Mihai sunt oficial un cuplu... Mireasa 2020, sezon 2. Povestea de viață a Mădălinei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x