Antena Căutare

Mireasa 2020, sezonul 2. Cum au apărut Bianca și Mihai de sărbători. Foștii concurenți trăiesc o poveste de iubire fabuloasă

Bianca și Mihai doi au sărbătorit Crăciunul împreună în intimitatea locuinței lor. Fotografia publicată de Mihai în mediul online vine după o perioadă în care cei doi nu au fost activi pe rețelele de socializare.

Bianca și Mihai sărbătoresc Crăciunul în intimitatea locuinței lor. Cei doi arată magistral unul lângă celălalt, iar susținătorii nu au putut trece cu vedere aapriția lor.

Antena 1/Mireasa

După ce Bianca a refuzat să se căsătorească cu Mihai în fața camerelor de filmat la Mireasa, au existat multe controverse și voci care au spus că între ei nu e sentiment de iubire. Cu toate acestea, timpul a arătat că dragostea lor era reală, chiar dacă au ales să nu facă pasul atunci.

Ei nu au forțat dragostea și, în final, aceasta a venit de la sine. Comunicarea, iubirea și sprijinul familiilor lor i-a ajutat să treacă peste momentele dificile și au învățat să comunice mai eficient, ca dovadă fiind toate postările și transmisiile live pe care le-au făcut online.

Bianca și Mihai din sezonul 2 Mireasa și-au surprins comunitatea cu ultima fotografie publicată pe rețelele de socializare. Cum sărbătoresc cei doi Crăciunul

Admiratorii lor nu au putut trece cu vederea această apariție diafană de sărbători și s-au bucurat să-i vadă cum trăiesc împreună o frumoasă poveste de dragoste. Bianca și Mihai au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din cel de-al doilea sezon al show-ului matrimonial Mireasa.

Cei doi nu s-au căsătorit în cadrul competiției, lucru care a dat multora de înțeles că relația lor nu va funcționa. Timpul a demonstrat însă că dragostea a izbândit, iar în prezent trăiesc o frumoasă poveste de iubire, dincolo de un act care să le ateste relația.

De când au părăsit casa Mireasa, cei doi au afirmat că sunt împreună și că trăiesc unele dintre cele mai speciale momente din viața lor, chiar dacă au ales să nu se căsătorească în fața lumii. Această fotografie tandră este o confirmare a faptului că alături se bucură de o iubire frumoasă.

Bianca și Mihai sărbătoresc Crăciunul în intimitatea locuinței lor. Cei doi arată magistral unul lângă celălalt, iar susținătorii nu au putut trece cu vedere apariția lor. Cei doi au tras atenția din primele clipe și poza în ipostaza tandră vine ca o confirmare a faptului că trăiesc o iubire frumoasă.

Citește și: Andreea și Radu, foștii concurenți de la Mireasa, au devenit părinți. Andreea a născut și a publicat prima imagine cu bebelușul

Bianca și Mihai au foarte multe lucruri în comun, în special în ceea ce privește stilul lor vestimentar și faptul că s-au născut în aceeași zi, dar în ani diferiți. Când au intrat în competiția Mireasa sezonul 2, Mihai a fost atras de Claudia, alături de care a întreținut o relație pentru o perioadă de timp. Din păcate, sentimentele fetei nu au fost mutuale.

Deși dezamăgit, Mihai s-a apropiat de Ștefania, cu care a format un cuplu. Însă acesta nu a durat, deoarece diferențele dintre ei i-au îndepărtat și au dus la dorința concurentei de a părăsi competiția.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Sebastian a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Alexandra Elena. Imaginile care au înduioșat inimile

Rămas singur, băiatul a decis că are dreptul la fericire și s-a îndreptat către Bianca. De această dată, el a regăsit o femeie pe gustul său, care l-a ajutat să se regăsească și să se bucure de experiența Mireasa.

Relația lor nu a fost întotdeauna roz, dar sentimentele lor au fost mai puternice decât problemele pe care și le-au creat. Nici măcar reîntoarcerea Ștefaniei nu l-a făcut pe Mihai să întoarcă capul spre trecut, el exprimându-și dorința de a rămâne pentru totdeauna cu Bianca.

Citește și: Mireasa, sezonul 5. De ce au ținut Giovana și Sese sarcina ascunsă mai mult de 3 luni. Cum au aflat că vor deveni părinți

Andreea și Radu, foștii concurenți de la Mireasa, au devenit părinți. Andreea a născut și a publicat prima imagine cu be... Mireasa Confesiuni. Simona Gheghe, dezvăluiri despre show-ul matrimonial Mireasa și începuturile sale în televiziune...
Cele mai populare nume de copii din Europa. Ce alegeri au făcut părinții pentru micuții lor
Specialiștii au stabilit care sunt cele mai populare nume de copii din Europa. Alegerea numelui...
Horoscopul zilei de 26 martie 2023. Scorpionii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 martie 202 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac. Aceștia...
Ultimele știri
x