Antena Căutare

Mireasa 2020. Ștefan nu și-a mai ascuns lacrimile! Ce a dezvăluit Simona Gherghe despre concurent

Ștefan din casa „Mireasa”, sezonul 2, a primit o scrisoare controversată de la o prietenă, dar nu crede nimic din ceea ce este scris. Ce alte lucruri a dezvăluit tânărul?

Ștefan din casa „Mireasa” a plâns Galerie
Ștefan din casa „Mireasa” a plâns

În ediția din 19 decembrie 2020, Ștefan din casa „Mireasa”, sezonul 2, a fost luat prin surprindere de întrebările Simonei Gherghe.

Prezentatoarea show-ului a dorit să afle cât de mult l-a afectat pe Ștefan scrisoarea primită în ediția anterioară.

Ștefan din casa „Mireasa”, reacție neașteptată după scrisoarea primită

„Voi ați vorbit după emisiune?”, a întrebat Simona Gherghe curioasă.

„M-a acuzat că tot ce a fost între noi a fost un joc psihologic. Dacă acestea sunt concluziile lui eu rămân profund dezamăgită”, a mărturisit Claudia, de față cu toată lumea.

citește și: Ștefan din casa „Mireasa” a primit o scrisoare compromițătoare, ce l-a făcut să ia o decizie radicală! „Ce e cu tine?”

Surprinzător este faptul că tânăra a lăsat să se înțeleagă, mai în glumă mai în serios, faptul că și-ar dori chiar să părăsească „Mireasa”.

Ștefan din casa „Mireasa”, după ce a primit scrisoarea anonimă

Ștefan din casa „Mireasa”, după ce a primit scrisoarea anonimă

Vă reamintim un fragment din scrisoarea primită ieri de Ștefan, în care Claudia este pusă la zid:

„Dragul meu prieten Ștefan, ce e cu tine? Cum te poți lăsa așa ușor manipulat de acea femeie care nu are suflet pentru familia ei, pentru cei apropiați ei? Cum să decazi așa ușor?

citește și: Eliminare neașteptată! Concurentele au ales ce băiat părăsește casa „Mireasa”

Asta era șansa ta să demonstrezi părinților Loredanei că ești altfel, că poți ajunge în finală chiar și singurel, dar cu fruntea sus și demn de fata lor. Nu mă așteptam să alegi sau să te lași ales pentru varianta asta pentru ceva ce nu simți.

Deși ai rețineri să o săruți când vezi ridurile de pe gât, continui să stai acolo. Știu, e biletul tău pentru marea finală și invers. A făcut din tine sclav, puteai ieși cu demnitate și puteai lupta pentru iubirea vieții tale”.

Ce alte detalii surprinzătoare au mai ieșit la iveala și ce a avut de mărturisit Ștefan în privința Claudiei, în ediția de sâmbătă, 19 decembrie 2020, a îndrăgitului show „Mireasa” de la Antena 1? Află urmărind clipul video de mai sus.

Mireasa 2020. Eliminare neașteptată! Concurentele au ales ce băiat părăsește casa „Mireasa”... Mireasa 2020, sezon 2. Ce s-a întâmplat cu Denisa și Cătălin după plecarea concurentului din casă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x