Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Ela, în conflict cu John. Ambii au apelat la amenințări

Ela și John de la Mireasa sezon 4 și-au aruncat vorbe dure după ce iubita lui Petrică a afirmat că băieții fac glume nesărate și râd pe seama partenerului ei.

colaj de imagini cu ela si petrica, john de la mireasa sezon 4
Ela și John de la Mireasa sezon 4 și-au aruncat vorbe dure după ce iubita lui Petrică a afirmat că băieții fac glume nesărate și râd pe seama partenerului ei | Antena 1

”Tu nu mai taci din gură. De când s-a terminat emisiunea, doar despre asta vorbești”, a zis Ela. Atunci John i-a zis că e treaba lui ce vorbește și de acolo s-a iscat o discuție dură.

”Ai o frustrare, pur și simplu s-a văzut. Ai tot respectul din partea mea pentru câte ți-a făcut mama lui. Eu sunt un om cu bun simț, dar nu mă lua cu copilărisme. Voi sunteți niște mucoși”, a zis John.

”El despre asta vorbește de când s-a terminat”, a replicat Ela. ”Ți-am adresat eu ție vreun cuvânt?”, a venit răspunsul lui John.

”Tu ai o problemă, tu fată. Ai o problemă foarte gravă. Ești parșivă. Se vede după caracterul tău. Mi-am dat seama din live. Căutați atenție, nu ca să vă însurați”, a zis John.

Ela l-a îndemnat să-și vadă de iubita lui: ”Învață să te porți cu o femeie. O ții ca să-ți facă sendvișuri”.

Amenințări între Ela și John de la Mireasa sezon 4

”Dacă caută atenția, asta se întâmplă. Nu ești în măsură să spui că Amalia e o sclavă”, a zis John. ”După live-uri de ieri a vorbit non stop despre ce s-a întâmplat aici. Mi-a demonstrat buna creștere despre care vorbea. Se vede cu ochiul liber că un bărbat îndrăgostit nu se poartă așa cu persoana iubită”, a concluzionat Ela.

”Nu mă simt sub papuc. Eu nu vreau să dau curs. Nu am vrut să vorbesc eu. Dacă voiam, o făceam. Apoi eu mă enervez și mai tare. Încerc să fiu calm”, a explicat și Petrică.

Ion l-a susținut pe John, care a afirmat că Ela îl ține sub papuc pe Petrică.

”Vezi că dacă mă mai enervezi, mă ridic și te lipesc cu capul de pereții ăia”, s-a enervat Ela. Atunci John a zis că nu-l lasă caracterul, dar totuși a amenințat-o: ”Dacă îți dau o palmă...”

Mireasa 2021, sezon 4. Victor, promisiune pentru Andrada: ”Poate că ăsta e prețul pe care noi trebuie să-l plătim”... Mireasa sezon 3. Ce decizie au luat Maria și Liviu în privința relației, după ce tânăra a mers la Giurgiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x