Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Raluca este concurenta care trebuia să părăsească casa, dar mamele au ales-o pe Speranța

Raluca a intrat în casa Mireasa cu gândul să-și repare inima, dar cum relația cu Ion nu a funcționat, aceasta își dorea să meargă mai departe pentru a vedea dacă își poate găsi jumătatea.

Mireasa 2021, sezonul 4. Raluca este concurenta care trebuia să părăsească casa, dar mamele au ales-o pe Speranța Galerie
La finalul galei de sâmbătă, Raluca și Maria au intrat în cursa de eliminare | Antena 1

UPDATE: După situația tensionată cu Speranța, mamele au fost rugate să voteze între Raluca și Speranța și să aleagă fata pe care o trimit acasă. Votul majoritar a fost pentru Speranța, iar concurenta a fost cea care a părăsit emisiunea. Deși și-a făcut bagajele, Raluca a primit șansa de a rămâne în competiție.

La finalul galei de sâmbătă, Raluca și Maria au intrat în cursa de eliminare, iar acum telespectatorii au decis că Raluca este cea care trebuie să iasă din competiție.

Raluca este concurenta care trebuie să părăsească casa Mireasa

Îndemnată de Simona Gherghe, Raluca i-a adresat câteva cuvinte lui Ion și i-a spus că îi pare rău că nu a lăsat-o să-i arate ce simte cu adevărat pentru ea. Acesta a încurajat-o și i-a spus că are tot ceea ce trebuie pentru a-și găsi jumătatea afară.

Doamna Gabi, doamna Eugenia și doamna Rodica au plâns la aflarea veștii că Raluca trebuie să părăsească casa. Ion a mers alături de Raluca în cameră pentru a o ajuta să-și facă bagajele.

Speranța, o altă fată care a plâns în casa Mireasa

Speranța a avut un atac de panică și a spus că de patru ani trece prin această situație. Echipa emisiunii i-a adus un terapeut pentru că aceasta trece printr-o depresie.

Speranța a spus că nu poate să treacă de starea pe care o are, dar nu poate pur și simplu să stea în spații închise, cu oameni pe care nu îi cunoaște. Faptul că nu are voie să iasă o sperie foarte tare. Terapeutul a încercat să afle mai multe.

Dezamăgirile prin care a trecut, boala bunicilor, faptul că a fost părăsită de tată, toate acestea i-au cauzat o traumă. Speranța spune că nu se poate acomoda, nu se simte deloc bine în casa Mireasa. Terapeutul a spus că ea, în situația în care se află nu își poate forma o relație.

În emisia live, Speranța nu și-a putut stăpâni lacrimile, iar Simona Gherghe i-a fost mereu alături. De aseamenea, mama fetei a intrat în direct prin telefon și i-a spus fiicei sale că dacă nu își găsește locul în casă, aceasta trebuie să iasă din competiție și va avea parte de susținerea sa, indiferent de decizie.

Mama Speranței s-a mai arătat deranjată de cuvintele urâte pe care Ion i le-a spus Speranței, dar și de cele adresate de Victor. Ion a spus că în afara casei ea poate fi doar șofer de uber, iar Victor a zis că arată ca o lăcustă. Mama concurentei s-a arătat dezamăgită de ceea ce a auzit și i-a rugat pe băieți să-și măsoare cuvintele.

Vezi aici video cu decizia mamelor!

Mireasa 2021, sezonul 4. Un prim dialog între Marius și Amalia. Ce au discutat cei doi... Mireasa sezon 4. Cum arată Ionuț, noul concurent și pe cine place. A descris concurenta preferată, dar nu a dat nume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x