Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Alexandra Ghioca s-a afișat alături de noul său iubit, la 5 luni de la confirmarea despărțirii de Cosmin

Alexandra Ghioca, fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa, iubește din nou. Tânăra s-a afișat pe rețelele sociale alături de noul său partener.

Colaj cu Alexandra Ghioca Galerie
Alexandra Ghioca s-a afișat alături de noul său iubit | Antena 1 & Instagram

Alexandra Ghioca a avut un parcurs interesant în casa Mireasa. Fosta concurentă a sezonului 5 a avut o relație de scurtă durată cu Aron, la începutul competiției, dar relația nu a funcționat. Ulterior, între Alexandra și Cosmin s-a înfiripat ceva, iar cei doi au ajuns să formeze un cuplu. Atât Alexandra cât și Cosmin au părăsit casa Mireasa în urma unei curse de eliminare. Cei doi au fost eliminați în același timp și când au ieșit din competiție au locuit împreună. După câteva luni de relație cei doi au decis să pună punct.

Confirmarea despărțirii dintre Alexandra și Cosmin a avut loc în luna iulie a anului 2022.

Citește și: Mireasa, sezonul 5. Alexandra Ghioca și-a schimbat look-ul. Cum arată acum fosta iubită a lui Cosmin

Cum arată noul iubit al Alexandrie, fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa

În pezent, Alexanda iubește din nou și a publicat pe contul său de Instagram imagini cu ea și noul său partener. Alexandra și Andrei, noul iubit al concurentei din sezonul 5 de Mireasa, s-au lăsat fotografiați în ipostaze tandre.

Pe fundalul imaginii publicate de Alexandra se aude o melodie cu versurile: „Zâmbetul tău m-a cucerit/ Sigur m-am îndrăgostit”, semn că tânăra trăiește o poveste frumoasă de iubire.

Cosmin, „mesaj” cu subînțeles la scurt timp de la despărțirea de Alexandra

Cosmin și Alexandra, foștii concurenți ai sezonului 5 Mireasa, au format un cuplu foarte apreciat de telespectatori. Cei doi și-au început povestea de dragoste în casa show-ului matrimonial, la scurt timp de la despărțirea dintre concurent și Andreea, tânăra care i-a atras atenția încă din primele zile în reality show.

Evoluția lor în emisiune a fost una de-a dreptul senzațională. Aceștia au trecut prin momente frumoase, dar și prin situații dificile care au contribuit la consolidarea relației lor.

Deși nu au ajuns în marea finală a sezonului 5 Mireasa, Alexandra și Cosmin și-au continuat povestea de iubire afară. Cuplul lor părea a fi unul stabil și foarte puternică, însă acest lucru nu a fost așa.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Alexandra neagă faptul că ar fi avut o conversație care circulă pe grupuri. Despre ce e vorba

La finalul lunii iulie, foștii concurenți ai show-ului matrimonial au confirmat despărțirea.

„Nu a plecat din scurt, au fost mai multe discuții de-a lungul timpului, până când amândoi am conștientizat că nu ajungem nicăieri așa. Alexandra a plecat pe 18 iulie la Brăila, iar în apoi s-a întors la București să mai discutăm. Ulterior a plecat, din nou, la Brăila”, povestea Cosmin vara trecută.

Mireasa, sezon 6. Imagini cu Andrei și doamna Laura din momentul plecării din competiție. Ce i-a spus băiatul Ingăi... Mireasa sezon 6. Ce a apărut pe profilul lui Andrei după ce a fost eliminat. Legătura cu Inga...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x