Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Fratele Alinei i-a dat câteva sfaturi tinerei. Relația ei și a lui Valentin este în impas

Vasilică, fratele Alinei, a fost prezent în platoul Mireasa - Capriciile Iubirii. Tânărul a discutat despre relația fetei și i-a dat câteva sfaturi.

Vasilică, fratele Alinei, a fost prezent în platoul Mireasa - Capriciile Iubirii. Tânărul a discutat despre relația fetei și i-a dat câteva sfaturi.

Antena 1

”Alina se ține de glumițe, de copilării, iar Vali este un băiat serios și presupun că vrea o familie. Tata nu o să zică nimic, deja avem furnizorul nostru de valeriană de când a aflat că sora mea fumează. În loc de popcorn e valeriană, e pe chill el când se uită la sora mea. Eu am trăit în casă cu ea și nu știam că fumează, ca să înțelegeți.

Ideea este că voi aveți un intermediar: pe mama Dana. Nu știu de ce, de ce nu discutați între voi și discutați despre voi? Voi sunteți un cuplu, tu ai pretenția de la Vali, dacă va fi un viitor soț, să fie un prieten, un soț și toate la un loc, da? E, trebuie să discuți cu el și ca cu un soț și ca un frate, prieten. Toate la un loc. Nu trebuie să fie doamna Dana intermediar. Evitați-o pe doamna Dana.”, zis Vasilică.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Liviu i-a dedicat o melodie Mariei, după despărțire. Cum sună versurile și ce reacție a avut tânăra

Ce spune fratele Alinei despre faptul că tânăra se implică în multe discuții

Mama lui Leo i-a zis fratelui Alinei că nu ar mai spune lucrurile acestea dacă ar locui o săptămână în casa Mireasa. ”Noi nu ne vedem mereu, doamna Dana e mereu în casă. De aia eu vorbesc cu ea. Mai facem glume, dacă sunt supărată mă scoate din stare”, a explicat Alina.

Întrebat dacă Alina este mai vorbăreață sau băgăcioasă, cum a numit-o Sabrina, fratele ei a oferit un răspuns amuzant.

”Are momentele ei. E un poc psiholog, dar mai mult pacient”, a zis Vasilică.

Mireasa 2022, sezon 5. Perneș și Andrei, la cuțite. Cum s-a ajuns la cuvinte grele și amenințări... Mireasa 2021, sezon 3. Liviu i-a dedicat o melodie Mariei, după despărțire. Cum sună versurile și ce reacție a avut tână...
Stratul de ceară de pe mere. Ce spun specialiștii despre el și cum poate fi eliminat
Fructele din supermarketuri sunt frumoase. Au o formă atât de uniformă, sunt atât de...
Horoscopul zilei de 23 martie 2023. Racii au parte de o zi minunată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 martie 2023 spune că Racii se vor bucura de clipe și momente care le vor...
Ultimele știri
x