Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Giovana și doamna Dana, schimb de replici în direct. Care e părerea lui Sese

Giovana și doamna Dana s-au contrat și în ediția live din 22 februarie 2022. Conflictul dintre ele a început după ce mama lui Leo a nominalizat-o pe iubita lui Sese.

colaj de imagini cu giovana si dana de la mireasa sezon 5 Galerie
Giovana și doamna Dana s-au contrat și în ediția live din 22 februarie 2022. Conflictul dintre ele a început după ce mama lui Leo a nominalizat-o pe iubita lui Sese | Antena 1

”Mă amuză ce scoate pe gură așa zisa doamnă. Așa zisa doamnă pentru că eu nu o cred o doamnă. Dă afară invidia din ea. Dă afară indivia din ea.

I-am spus ieri să lase dumele astea la o parte, se vede din avion că sunt minciuni. Nici ea nu se crede pe ea, dar alții. Mă respecți, te respect. Nu mă respecți, nu... E mincinoasă. Mințiți foarte mult.”, a zis Giovana.

După ce a spus că mama lui Leo nu este o doamnă, Nora a simțit nevoia să intervină, însă doamna Dana a oprit-o.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Tatăl Alexandrei a intervenit după discuțiile dintre fată și Aron. Ce a sfătuit-o

”Întrece orice limită a bunului simț”, a zis și doamna Dana. ”Dacă e vorba între fete, eu nu mă bag. Cu chestia aia (n.r. nominalizarea), am vorbit și am spus. Mi s-a părut că a păcălit-o pe Larisa că a votat-o pe Giovana pentru că e în top.

Dacă Giovana nu era în top, tot voiau să o dea afară. Nu o dați la întors că ați votat-o pentru că e primul loc.”, a intervenit și Sese, întrerupt fiind de mama lui Leo.

”Pe moment asta am gândit, asta am simțit să fac. Pe orice fată nominalizam, tot existau discuții.”, a mai explicat doamna Dana.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Gelos pe Cosmin, Aron a plâns după ce l-a văzut pe acesta în preajma Alexandrei

Doamna Dana o acuză pe Giovana că a împins-o

Doamna Dana susține că Giovana de la Mireasa sezon 5 a împins-o după ce au ieșit din platou, după Gala de sâmbăta trecută.

”Nu împinge, fetița mea.”, a zis doamna Dana. ”Dacă împingeți, împing”, a replicat Giovana. Mama lui Leo a afirmat că fata săptămânii a împins-o. ”Dă pe afara fake-ul din ele”, a spus iubita lui Sese, când Larisa i-a amintit că doamna Elena a votat-o pentru eliminare.

”Răutățile pe mine nu mă doboară. Dacă atât o duce capul”, a spus doamna Dana despre Giovana.

Ea a mai afirmat că Dumnezeu e sus și vede pe toată lumea, după ce Larisa i-a cerut socoteală pentru faptul că a nominalizat-o pe Giovana. ”Să facă Giovana emisiunea, să bată pe toată lumea”, a mai spus mama lui Leo.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Alina și Valentin s-au sărutat. Cei doi formează un cuplu

Ana și Alex, finaliștii "Mireasa", sezon 4, vor să se cunune religios. Detalii despre nunta lor... Mireasa 2022, sezon 5. Tatăl Alexandrei a intervenit după discuțiile dintre fată și Aron. Ce a sfătuit-o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x