Antena Căutare

Mireasa: Confesiuni cu Maria și Ștefan. Unde pleacă în luna de miere, ce strategie a avut băiatul și cu ce colegi țin legătura

În episodul 2 al sezonului 5 de Mireasa: Confesiuni au fost invitați Maria și Ștefan. Cei doi se gândesc că vor să facă nunta cea mare în 2026, în Slatina.

Galerie
Maria și Ștefan au fost invitați la Mireasa: Confesiuni | Antena 1

Vezi al doilea episod din sezonul 5 Mireasa: Confesiuni AICI. Episodul cu Maria și Ștefan este exclusiv și integral în AntenaPLAY.

Citește și: Mireasa: Confesiuni cu Delia și Liviu. Ce spun câștigătorii că vor face cu premiul și ce a zis fata despre prietenia cu Laura

„Sunteți invidioși pe Delia și pe Liviu pentru că au câștigat?”. Cum au răspuns Maria și Ștefan. Ce cadou de la susținători au primit ocupanții locului 2, după Finala Mireasa

„Sunteți invidioși pe Delia și pe Liviu pentru că au câștigat?”, au fost întrebați Maria și Ștefan, care au ieșit pe locul 2 în Finala Mireasa.

„În niciun caz! Ne-am și bucurat pentru ei. I-am și îmbrățișat i-am felicitat și Doamne ajută la toată lumea! Câștigători suntem cu toții. Toți finaliștii. Chiar și cei care au ieșit pe parcurs, pentru că nu toata lumea are ocazia să treăiască o asemenea experiență”, a răspuns Maria.

Întrebați care a fost cea mai importantă lecție învățată în cadrul sezonului 9 Mireasa, cei doi soți au răspuns: „Cea mai mare lecție pe care am primit-o în emisiune e să lăsăm orgoliul și încăpățânarea”.

Maria a precizat că nu sunt adevărate speculațiile potrivit cărora ea și soțul ei ar fi intrat în conflicte pentru a degrada imaginea rivalilor în fața susținătorilor: „Noi nu considerăm că am intrat în conflict cu nimeni. Noi ne-am spus doar părerea. Cine consideră că am intrat în conflicte să-i denigrăm pe alții și ăs ne ridicăm noi... nicidecum”.

În lista de persoane cu care vor să păstreze legătura nu s-a regăsit Antonia: „Cu Alex, cu Cristina, cu Valenti și Elena și cu Laura, buni Floarea, buni Maria, doamna Ioana, Dediș, doamna Mihaela, Dani, Khaled, Cristi”.

Maria și Ștefan au spus la Mireasa: Confesiuni că nu i-a afectat lipsa de susținere din partea colegilor în apropierea Finalei:

„Noi suntem caractere puternice. Nu am avut nevoie de susținerea nimănui din casă! N-am avut nici așteptări! Noi ne considerăm învingători pentru că doar noi trei am reușit să fim atât de sus”.

Ștefan a precizat că nu a avut o strategie cu Cristian, așa cum s-a speculat pe grupuri, singura lui strategie fiind legată de Maria: „Singura mea strategie a fost să o cuceresc pe Maria”.

Maria, adevărul despre apropierea de Albert. Ce scrisori au primit cei doi și cu ce se mândrește acum soția lui Ștefan

Întrebată de ce s-a îndreptat spre Albert la început, Maria a răspuns: „Seara aceea în club, unde ne-am simțit foarte bine. A fost acel pupic. La momentul respectiv nu mai erau băieți singuri în casă, era doar Albert, probabil m-a prins și flama competiției. Dar nu mi-a plăcut de nimeni la început în emisiune. Într-adevăr, recunosc! Am primit foarte multe scrisori din partea susținătorilor să ne apropiem eu și Albert. De la încpeut. Dacă era să fiu influențată, continuam. Asta e cea mai mare mândrie a mea: că nu am fost influențată și nu m-a clintit nimic”, a spus Maria.

Maria și Ștefan au fost susținuți de Dima și Sabrina din sezonul 7 Mireasa: „Sabrina îmi e prietenă acum. Ea a fost mereu lângă mine cu înurajări, cu cuvinte frumoase, cu susținere morală, nu să ne certe, nu să ne influențeze!”

Maria și Ștefan vor pleca în luna de miere în Antalya, vacanță primită cadou din partea susținătorilor. Cei doi plănuiesc să aibă o casă împreună și să facă un copil peste 2 ani. Tot în 2026 cei doi se gândesc la nunta cea mare, într-o zi de toamnă, în Slatina.

Producția care se vede exclusiv în AntenaPLAY a debutat miercuri, 17 iulie 2024, cu marii câștigători.

Păreri pe care nu și le-au exprimat până acum, situații incitante și răsturări de situație, toate aceste subiecte se vor regăsi în interviurile "Mireasa: Confesiuni".

Aceest sezon de "Mireasa: Confesiuni" va fi compus din mai multe interviuri, difuzate săptămânal în platformă.

În cadrul interviurilor - confesiuni, tinerii vor face declarații exclusive despre experiența trăită în casa Mireasa, dar și despre schimbările care au apărut în viața lor de când au părăsit competiția matrimonială de la Antena 1. De asemenea, finaliștii sezonului 9 își vor exprima părerea la cald despre rezultatul votului publicului.

Mireasa: Confesiuni. Delia și Liviu, contraziceri la interviu. Cu ce nu au putut pica de acord și ce fată i-a dezamăgit... Mireasa, sezon 3. Maria Roman, primele declarații după ce soțul dat dispărut s-a întors acasă. Ce a recunoscut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x