Antena Căutare

Mireasa sezon 3. Maria a publicat o convorbire cu iubitul ei. Ce a impresionat-o pe fosta concurentă la ce i-a zis

Maria de la Mireasa sezon 3 a publicat o conversație cu iubitul ei pentru a le da un exemplu de relație sănătoasă celor care îi urmăreasc activitatea în social media.

colaj de imagini cu maria de la mireasa sezon 3 Galerie
Maria de la Mireasa sezon 3 a publicat o conversație cu iubitul ei pentru a le da un exemplu de relație sănătoasă celor care îi urmăreasc activitatea în social media. | Antena 1

Maria Roman strălucește. Fosta concurentă de la Mireasa sezon 3 și-a făcut mai multe schimbări fizice și pare că divorțul de Liviu Olteanu a făcut-o mai puternică.

Deși a suferit mult după ce s-a despărțit de bărbatul cu care s-a căsătorit în Finala Mireasa, Maria a găsit puterea să se vindece și să-și continue viața. Ea iubește din nou și recent a ales să le arate tuturor cine e bărbatul care reușește să îi aducă zâmbetul pe buze.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Liviu Olteanu, fotografiat alături de o tânără misterioasă. Gesturile care au trezit suspiciuni

După ce și-a asumat public povestea de iubire, Maria a ales că publice și o frântură de conversație pentru a le arăta tinerelor care o urmăresc cum ar trebui să comunice într-o relație sănătoasă.

Maria de la Mireasa sezon 3, sfaturi pentru fetele care o urmăresc

În frântura de conversație pe care a postat-o, se vede cum iubitul Mariei îi spune ce face și să îl sune când poate. El adaugă și ”Ai grijă”.

”Alegeți o relațe de cuplu sănătoasă. Pentru asta ar fi util să ne raportăm la câteva indicii cât mai obiective și valide care ne arată ce contează în relația de cuplu.

Acestea ar putea fi cele patru dimensiuni ale iubirii, anume: atracția, conectarea, încrederea și respectul”, a scris fosta concurentă lângă captura de ecran cu conversația.

Maria și Liviu de la Mireasa sezon 3 s-au despărțit

Maria și Liviu s-au despărțit la câteva luni după ce au ieșit căsătoriți din casa Mireasa sezon 3. Deși au susținut că nu vor să vorbească despre motivele despărțirii, Maria a intrat în detalii și a explicat ce a dus la finalul poveștii de iubire.

Citește și: Mireasa sezon 3. Maria și-a asumat relația. Primele imagini cu bărbatul care a cucerit-o

Conform ei, relația lor s-a ”stricat” după luna august, atunci când au mers împreună în vacanță.

Discuțiile aprinse erau prea dese și Liviu îi adresa apelative care nu făceau altceva decât să-i știrbească stima de sine, mai spune Maria. Astfel s-a produs ruptura, iar Maria și-a găsit deja pe altcineva.

Mireasa 2022, sezon 5. Sora lui Andrei, acuzații grave la adresa Yanei. Ce spun Mioara și fiul despre presupusul trecut ... Mireasa 2022, sezon 5. Andrei îi ia apărarea Yanei: ”Vine o vreme când trebuie să lași pe mama și pe tatăl tău”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x