Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 30 martie 2023. Dima și Sabrina au intrat în live cu fanii. Comentariul care l-a făcut pe tânăr să plângă

Sabrina și Dima au fost primii concurenți din sezonul 7 Mireasa care au intrat în contact cu publicul pe Facebook. Tânărul a plâns când a citit un comentariu venit de a tatăl său: „A fost un moment foarte emoționant pentru mine când l-am văzut pe tatăl meu că scrie”. 

Colaj cu Dima de la Mireasa și Sabrina Galerie
Dima și Sabrina au intrat în live cu fanii Mireasa | Antena 1

Dima și Sabrina au intrat pe live timp de 30 de minute. Înainte de a intra în în legătură cu fanii emisiunii, Sabrina i-a mărturisit lui Dima că se simte emoționată.

Fanii le-au urat „La mulți ani” pentru aniversarea de 2 luni și le-au dat diverse sfaturi. Una dintre întrebări s-a referit la căsătoria în emisiune, iar Dima a precizat că dacă el și Sabrina vor ajunge în Finală, cu siguranță se vor căsători. În câteva dintre comentarii Dima și Sabrina au fost sfătuiți să „se ferească” de Hatice, Mihai și Irina și să-i fie alături lui Roberto.

La un moment dat, Dima a văzut un comentariu de la tatăl său: „Când ai plâns tu am plâns și eu”.

Ce spune tatăl lui Dima despre relația tânărului cu Sabrina. Domnul Marina, intervenție telefonică la Mireasa

„Nu am mai vorbit cu tata de 3 luni”, a spus iubitul Sabrinei. Dima a început să plângă în hohote după finalul live-ului, deoarece comentariul părintelui l-a emoționat.

„Nu pot să mă stăpânesc la chestiile de genul. Încerc să mă stăpânesc când e vorba de părinți”, a spus concurentul Mireasa

Domnul Marian a avut o intervenție telefonică în emisia live de Mireasa de pe 30 martie 2023: „Sunt doi copii frumoși. Îi iubesc pe amândoi. Tot timpul mă uit la emisiune. Vreau să le mulțumesc tututor băieților care au fost alături de Dima, în special lui Andrei și lui Roberto”, a spus tatăl lui Dima.

Citește și: Mireasa sezon 7, 29 martie 2023. Doamna Livia l-a sfătuit pe Roberto să nu mai facă glume cu fetele din cuplu

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 29 martie 2023. Simona Gherghe a făcut două anunțuri importante. Ce se va întâmpla în casa Mireasa... Mireasa sezon 7, 30 martie 2023. Mihai și Hatice s-au întors de la munte. Cum au fost primiți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x