Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 29 martie 2023. Doamna Livia l-a sfătuit pe Roberto să nu mai facă glume cu fetele din cuplu

Doamna Livia a remarcat o glumă făcută de Roberto în casa Mireasa și a mers la el să-l sfătuiască să fie mai reținut.

Colaj cu Roberto și doamna Livia Galerie
Doamna Livia l-a sfătuit pe Roberto să nu mai facă glume cu fetele din cuplu | Antena 1

Doamna Livia a remarcat imediat cum Roberto a salutat-o pe Cătălina și și-a sfătuit nepotul să nu mai facă astfel de glume, pentru că Vlad nu le apreciază : „Oooo, Cătălina!”, a spus Roberto, iar doamna Livia a fost îngrijorată ca tonul lui să nu fie interpretabil. Roberto a mers apoi la Vlad să-l întrebe dacă l-a deranjat ceva, sau dacă a vorbit despre el, iar iubitul Cătălinei a fost confuz.

Citește și: Mireasa sezon 7, 28 martie 2023. Roberto, ținta atacurilor lui Hatice. Doamna Livia a izbucnit în lacrimi

Doamna Livia i-a atras atenția lui Roberto, după ce a făcut o glumă cu Cătălina.

„Acum ne-am amintit cu toții că Roberto la începutul sezonului a plăcut-o pe Cătălina. Cred că a uitat și Vlad, dar doamna Livia nu uită”, a spus Simona Gherghe. Vlad a dat asigurări că nu are nicio problemă cu dialogurile.

„I-am zis să nu facă glume cu fetele din cuplu”, a spus doamna Livia.

„Eu n-am înțeles de ce a venit să mă întrebe dacă am o problemă cu el”, a spus Vlad.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7. Lui Alex i s-au aprins călcâiele după altă tânără? Ce postează fostul iubit al Irinei pe Instagram... Mireasa sezon 7, 29 martie 2023. Simona Gherghe a făcut două anunțuri importante. Ce se va întâmpla în casa Mireasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x