Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 31 martie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Publicul Mireasa a votat intens în această săptămână, pentru a le oferi imunitate concurenților preferați și pentru a desemna Fata, Băiatul și Mama Săptămânii. Iată cum arată clasamentul din Gala de vineri, 31 martie 2023.

Colaj cu Simona Gherghe și concurenți Mireasa Galerie
Simona Gherghe a anunțat clasamentul publicului în gala Mireasade pe 31 martie 2023 | Antena 1

Simona Gherghe a anunțat clasamentul săptămânii în gala de vineri, 31 martie 2023. Fanii au votat intens.

Săptămâna 24-31 martie 2023 a fost una tensionată în casa Mireasa. Concurenții au participat la un task în prmeieră în casa Mireasa. Au stat o noapte în aceeași cameră, cu scopul de a se ataca psihologic cu adevăruri nespuse pentru a-i convinge pe ceilalți să părăsească încăperea. Cel care a rămas singurul în casă și a câștigat două zile cu iubita la munte a fost Mihai, însă strategiile lui și ale lui Hatice au dus la conflicte și lacrimi. Astfel, după task, a fost multă tenisune în casa Mireasa.

Totuși, au fost și evenimente fericite. Dani și Daiana au împlinit o lună de relație și au sărbătorit cu o cină romantică. De asemnea, Sabrina și Dima au împlinit 2 luni de la primul sărut și și-au făcut reciproc surprize.

După o săptămână intensă, fanii au votat în număr mare și au stabilit clasamentul săptămânii.

Citește și: Mireasa sezon 7, 30 martie 2023. Sora lui Dani a venit în platoul emisiunii. Ce i-a sfătuit pe el și pe Daiana

Clasamentul Săpătămânii la Mireasa. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii pe 31 martie 2023

Mama Săptămânii a fost votată doamna Ana.

Top 3 fete:

Pe locul 3 în clasamentul publicului se regăsește: Cătălina

Pe locul 2 în clasamentul publicului se regăsește: Daiana

Fata Săptămânii este: Hatice : „Țin să le mulțumesc. Sunt conștientă că nu meritam. Și încerc să nu mai dezamăgesc”

Top 3 băieți:

Pe locul 3 în clasamentul publicului se regăsește: Vlad

Pe locul 2 în clasamentul publicului se regăsește: Dani

Băiatul Săptămânii este: Mihai

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 31 martie 2023. Mihai și Hatice au avut parte de o noapte filmată la hotel: „Am avut niște reguli”... Mireasa sezon 7, 31 martie 2023. Ce fete intră în cursa de eliminare. Băieții au făcut nominalizări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x