Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Ce postează Andrei și Simona, după ce băiatul a confirmat despărțirea

Simona a publicat mai multe imagini pe rețele sociale, de când și-a schimbat numele în online din Macovei în Lincan.

Andrei și Simona Galerie
Andrei a confirmat despărțirea de Simona. Cei doi s-au căsătorit în Finala sezonului 7 Mireasa | Antena 1

Andrei a confirmat separarea de Simona. În timp ce băiatul postează imagini cu barul său mobil, fata publică imagini de acasă, în timp ce se relaxează. Fata și-a filmat grădina cu lalele, cafeaua de dimineață și a publicat o imagine înduioșătoare în timp ce își ține în brațe cățelușul, semn că el îi este alături și îi alină suferința în această perioadă dificilă.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Ce mesaj i-a transmis Hatice Simonei, la scurt timp după ce fata și-a șters pozele de cuplu cu Andrei

Ce postează Andrei și Simona după ce băiatul a confirmat despărțirea. Cine îi e alături fetei

Andrei a publicat un videclip de la un eveniment la care a participat ca barman, iar Simona s-a pozat ținându-și în brațe cățelul. Dacă tânărul s-a refugiat în muncă, pare că fata are nevoie de puțină odihnă și liniște. Pe fundalul imaginilor, tânăra a atașat melodii relaxante precul „Little things” (n.r. lucruri mărunte)

Simona a renunțat la numele de Macovei pe rețele sociale. Fosta concurentă a sezonului 7 Mireasa a revenit la numele de Simona Lincan pe contul ei de Instagram. Schimbarea vine după ce în mediul online oamenii s-au întrebat dacă ea și Andrei mai sunt împreună. Andrei Macovei a răspuns negatriv la întrebarea: „Mai ești cu Simona?.

„Succes în ceea ce ți-ai pus în gând. Mai ești cu Simona?”, a vrut o doamnă să știe. Andrei a răspuns: ”Mulțumesc, nu mai sunt”.

Chiar dacă Simona nu a confirmat cu subiect și predicat despărțirea, a făcut și ea un gest care confirmă despărțirea de Andrei și anume trecerea de la numele de Macovei la cel de Lincan.

Simona și Andrei ar fi împlinit 9 luni de căsnicie pe 10 aprilie.

Ruptura nu s-a produs de mult timp, ținând cont că de faptul că în februarie cei doi participau împruenă la ziua de cuplu a lui Hatice și Mihai, iar Andrei s-a filmat de Ziua Îndrăgostiților pregătind o surpriză pentru Simona.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Gestul făcut de Simona după ce Andrei a confirmat despărțirea

Simona și Andrei au devenit familia Macovei în Finala Mireasa, sezon 7

Înainte să spună ”DA” în fața primarului, Andrei și Simona de la Mireasa sezonul 7 și-au făcut jurăminte.

„Pot să-ți spun că îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine și că ai fost lângă mine mereu. De astăzi nu o să mai fim tu și eu. O să fim noi. Acea familie fericită și unită. Mă bucur că mi-ai dat ocazia să-ți fiu astăzi și pentru totdeauna soție”, a spus Simona.

„Acum că ai zis tu, m-ai terminat. Însemni totul pentru mine. Ești ce e mai frumos și mai bun. Îți voi fi alături. Te voi iubi necondiționat. Îți mulțumesc că exiști. Te iubesc așa cum nu te-a iubit nimeni vreodată””, a spus Andrei.

Mireasa, sezon 7. Ce mesaj i-a transmis Hatice Simonei, la scurt timp după ce fata și-a șters pozele de cuplu cu Andrei... Mireasa, sezon 6. Alex Ungureanu a început „un nou capitol” în viața lui. Ce a transmis în online fostul concurent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x