Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 22 februarie 2024. Surpriză în direct pentru concurenți. Ce au primit și ce tânăr a spus primul „Te iubesc”

Concurenții sezonului 9 Mireasa au avut parte de o surpriză în emisia live de pe 22 februarie 2024.

Colaj cu Simona Gherghe și concurenții Mireasa Galerie
Concurenții sezonului 9 Mireasa au primit o surpriză în direct | Antena 1

Pe lângă poveștile de iubire, în casa Mireasa mai sunt și discuții din motive care aparent n-ar trebui să ducă la un conflict. Cristina s-a supărat pe gestul făcut de Delia după ce au ieșit de la Capricii.

Cristina îi ceruse unui băiat din productie un covrig, iar a doua zi fata l-a primit. Delia, neștiind că era covrigul Cristinei, a cerut acel covrig și i s-a spus: „Să-l iei când pleci pentru că e al tău”. Când a văzut-o pe Cristina cu acel covrig, Delia a mers și i l-a luat din mână, fapt care a deranjat-o foarte mult pe iubita lui Alexandru.

Cristina i-a reproșat Deliei că e egoistă. În emisia live de Mireasa concurenții au primit un coș plin cu covrigi. Tinerii au fost fericiți și au aplaudat.

Citește și: Imagini exclusive de la petrecerea cu Marcel Pavel din casa Mireasa sezonul 9. Vizionează gratuit ce nu s-a difuzat la TV

Alexandru i-a spus primul „Te iubesc” Cristinei

Tot în emisia live de pe 22 februarie 2024 au fost difuzate imagini cu Cristina și Alexandru. Băiatul a spus primul „Te iubesc”

„Chiar e o femeie cum nu credeam că o să găsesc”

„Vrei să-ți spun ceva? Te însori! Mă bucur că sunteți în punctul ăsta al relației voastre!”

Citește și: Mireasa sezon 9, 21 februarie 2024. Ce spun Laura și Cristian despre atitudinea distantă dintre ei. Tatăl fetei a intrat în direct

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Imagini exclusive de la petrecerea cu Marcel Pavel din casa Mireasa sezonul 9. Vizionează gratuit ce nu s-a difuzat la T... Mireasa, sezon 7. Dani și Daiana au stabilit data nunții. Când vor face cununia religioasă și cum au făcut marele anunț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x