Antena Căutare

Mireasa sezonul 10, 16 august 2024. Cum arată clasamentul publicului. Ei sunt Mama, Fata și Băiatul Săptămânii

Publicul a decis favoriții acestei săptămâni. Iată cine sunt Mama, Fata și Băiatul Săptămânii.

Galerie
Publicul a decis favoriții acestei săptămâni. Iată cine sunt Mama, Fata și Băiatul Săptămânii. | Antena 1

A fost o săptămână interesantă la Mireasa. Stelian și Ramona s-au sărutat, dar au refuzat să se declare un cuplu. Ulterior, au apărut tensiuni între ei, iar cunoașterea a ajuns în impas. Tânărul nu poate accepta ca viitoarea sa parteneră să aibă imagini cu foștii în telefon, pe când Ramona e convinsă că Stelian o place pe Raluca.

Raluca a avut un date cu Raul, Andrada și Alexandra. Tensiunile au atins cote maxime, iar băiatul, simțindu-se atacat, a avut o replică deplasată care a făcut-o să plângă în emisia live din 15 august.

Acesta a fost mustrat de moderatoarea Mirela Vaida, care a făcut apel la empatie și i-a rugat pe băieți să nu mai judece.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 16 august 2024. Cine este Robert, noul concurent. Tânărul are 26 și două locuri de muncă

Alexandru și Daiana continuă să fie tot mai apropiați. Tinerii au avut un date și se țin de mână în emisiile live. Tot bine sunt Ana și Mihai, care petrec mult timp împreună și par dornici să se descopere.

Casandra a părăsit casa Mireasa în aceasta săptămână, după un apel pe AdrenaLinia, la care Mirele Săptămânii a răspuns. El a trebuit să decidă dacă fata pleacă sau rămâne. În ciuda tristeții lui Ionuț, tânăra a fost foarte fericită să fie eliminată.

Mireasa sezonul 10, 16 august 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Mama, Fata și Băiatul Săptămânii

În ediția Gală Mireasa din 16 august 2024, moderatoarea Mirela Vaida a citit clasamentul complet al săptămânii ce tocmai s-a încheiat. Iată cum arată TOP 3 și cine este Mama Săptămânii pe 16 august 2024:

TOP 3 FETE

1. Ana

2. Daiana

3. Tess

TOP 3 BĂIEȚI

1. Mihai

2. Alexandru

3. Stelian

Mama Săptămânii: doamna Ana. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 16 august 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre Bogdan și Gabriel. Ce a decis publicul

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa sezonul 10, 16 august 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre Bogdan și Gabriel. Ce a decis publicul... Mireasa, sezon 9. Laura Vlad, schimbare de look. Cum arată acum: „Nu am mai avut părul atât de scurt de când eram mică”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x