Antena Căutare

Mireasa, sezonul 4. Amalia și-a anunțat susținătorii câte săptămâni mai are până va naște. Vestea i-a bucurat pe oameni

Fosta concurentă de la sezonul 4 Mireasa a publicat, în urmă cu câteva zile, o serie de fotografii cu burtica de gravidă, prin care și-a anunțat comunitatea de susținători câte săptămâni mai are până va aduce pe lume primul său copil. Iată cum s-a lăsat fotografiată!

Mireasa, sezonul 4. Amalia și-a anunțat susținătorii câte săptămâni mai are până va naște. Vestea i-a bucurat pe oameni Galerie
Mireasa, sezonul 4. Amalia și-a anunțat susținătorii câte săptămâni mai are până va naște. Vestea i-a bucurat pe oameni | Captură Instagram

Amalia, din sezonul 4 Mireasa și Radu, din sezonul 2 Mireasa, radiază de fericire, iar asta se poate observa din fotografiile pe care le publică constant pe conturile personale de socializare. În scurt timp, ei vor deveni părinții unei fetițe, pe care abia așteaptă să o strângă în brațe. Iată câte săptămâni mai are fosta concurentă din sezonul 4 Mireasa până când își va vedea visul împlinit cu ochii!

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 4. Amalia, fotografii emoționante cu burtica de gravidă. Cum arată acum fosta concurentă

Amalia din sezonul 4 Mireasa și-a anunțat susținătorii câte săptămâni mai are până când va naște

Amalia, fosta concurentă din sezonul 4 Mireasa, și-a anunțat comunitatea din mediul online câte săptămâni o mai despart până își va ține în brațe primul copil. Cu ocazia unei ședințe foto emoționante, Amalia s-a lăsat fotografiată cu burtica la vedere, iar pentru momentul special a ales să poarte o rochie deosebită, de culoare roz pudrat și transparentă, care i-a scos la vedere burtica generoasă.

Cu ocazia acelei sesiuni foto, fosta concurentă de la Mireasa, sezon 4, a urcat două fotografii pe contul său de Instagram, iar în una dintre ele îi anunța pe susținători că mai are doar zece săptămâni până când va naște. De altfel, această fotografie a fixat-o și ca reper.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În secțiunea de comentarii, susținătorii Amaliei i-au lăsat nenumărate comentarii în care îi urează „sarcină ușoară” în continuare. Unul dintre internauți chiar o întreabă, la un moment dat, care e luna exactă în care va naște: „Sarcină ușoară..în iulie trebuie să naști? Ești o frumoasă..mă bucur pentru voi.pup”

Amalia și Radu sunt un cuplu extrem de apreciat în comunitatea celor care iubesc show-ul matrimonial Mireasa. Fanii se bucură că relația lor este una frumoasă în continuare și i-au felicitat pentru portretul de familie emoționant.

Cum a început relația dintre Amalia și Radu

Amalia și Radu au legat o relație atunci când toți se așteptau mai puțin, mai ales că cei doi au făcut parte din sezoane diferite. După ce s-a despărțit de Mădălina, Radu a reușit să se vindece și să-și refacă viața. S-a îndrăgostit chiar de Amalia, fosta iubită a lui John de la Mireasa sezon 4. Anunțul a fost făcut de cei doi tineri pe Instagram, acolo unde au postat o imagine în care se țin de mână și zâmbesc cu foc. La descriere, ambii au pus câte o declarație de dragoste.

Cu toate că relația dintre ei a luat prin suprindere pe toată lumea, iată că nu le-a luat foarte mult timp să-și dea seama că sunt potriviți unul pentru altul și au ajuns imediat și în fața altarului. Ei s-au căsătorit în august 2022, departe de ochii curioșilor, având aproape familia și prietenii apropiații.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 4. Amalia a anunțat sexul bebelușului. Momentul emoționant când află

Caravana Mireasa pleacă prin țară pentru a găsi doritori care să participe în sezonul 8. Orașele unde tinerii pot veni l... Mireasa, sezonul 4. Raluca și Ion Șaulescu, mai fericiți ca niciodată după aproape doi ani de relație. Cum i-a schimbat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x