Antena Căutare

Mireasa, sezonul 5. Când vor face nunta Valentin și Alina. Ce dezvăluiri a făcut fosta concurentă despre marele eveniment

Alina, fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa, a vorbit prin intermediul unui InsaStory despre planurile de nuntă alături de Valentin. Iată când vor cei doi să se căsătorească religios.

Colaj cu Alina și Valentin la Mireasa în trei ipostaze diferite Galerie
Alina, fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa, a vorbit prin intermediul unui InsaStory despre planurile de nuntă alături de Valentin | Antena 1

Alina și Valentin formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din sezonul 5 Mireasa. Cei doi și-au început povestea de dragoste în casa show-ului matrimonial, unde au avut parte de momente de neuitat.

Foștii concurenți ai sezonului 5 Mireasa au trecut peste toate neînțelegerile și certurile din emisiune, semn că relația lor a devenit mai puternică pe zi ce trecea. Mai mult decât atât, aceștia au spus un „DA” hotărât în fața ofițerului stării civile, făcând un pas extrem de important pentru cuplul lor.

La aproximativ 6 luni de la Marea Finală a show-ului matrimonial, Valentin și Alina sunt mai fericiți ca niciodată împreună. Cei doi au dovedit celor care n-aveau încredere în relația lor că iubirea este mai puternică decât orice.

Când vor să se căsătorească religios Alina și Valentin, foștii concurenți ai sezonului 5 Mireasa

Fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa are o activitate destul de intensă pe contul său de Instagram. De curând, tânăra a organizat o ședință de întrebări pentru a răspunde la toate curiozitățile susținătorilor.

Un internaut a ținut neapărat să o întrebe despre data nunții cu Valentin, iar răspunsul Alinei nu a întârziat să apară. Aceasta a dezvăluit printr-un InsaStory că au foarte multe planuri pentru cununia religioasă pe care ar vrea să o facă în vara acestui an.

Citește și: Mireasa, sezonul 5. Imagini din florăria pe care Alina și-a deschis-o. Cum arată locul în care își petrece o mare parte a timpului

„Noi avem mai multe planuri pentru nuntă. Tocmai, trebuie să ne hotărâm la unul pentru că sunt multe. Așa că, nu știm încă. Ne-am dorit să o facem în vara asta, ne dorim în continuare, dar o să vedem dacă reușim.”, a povestit soția lui Valentin cu zâmbetul pe buze.

De asemenea, frumusețea Alinei nu a trecut neobservată. Se pare că tânăra radiază de fericire de când este cu Valentin, iar drept dovadă stau postările din mediul online și aparițiile televizate.

Ce mesaj a transmis Alina, după ce Sese și Giovana au fost desemnați câștigătorii sezonului 5 Mireasa

La scurt timp de la Marea Finală a sezonului 5 Mireasa, Alina a transmis un mesaj neașteptat pe rețelele sociale. Tânăra a vorbit despre premiul câștigat de Sese și Giovana, dar și despre relația cu soțul său.

„Am fost întrebați dacă suntem triști, dezamăgiți că am ieșit pe locul 2.... posibil puțin dezamăgit oricine ar fi, pentru orice familie este un început bun... dar dragilor ... triști nu putem fi, pentru că adevărata fericire arată așa 👨‍👩‍👦. Prefer să muncesc și să trag împreuna cu soțul meu pentru acei bani... 🥰🥰”, a scris fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa pe contul de Instagram.

Citește și: Mireasa, sezon 6. Miruna și Cosmin au mers acasă la părinții fetei, care au lipsit de la nuntă. Cum au fost așteptați

Prin intermediul mesajului, Alina le-a mărturisit susținătorilor că a ieșit învingătoare din competiție, fără să câștige premiul. Aceasta și-a găsit sufletul pereche, dar și fericirea în brațele lui Valentin.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mireasa, sezon 6. Miruna și Cosmin au mers acasă la părinții fetei, care au lipsit de la nuntă. Cum au fost așteptați... Mireasa, sezonul 5. Nora a depus plângere pentru furt de identitate. Prin ce trece fosta concurentă de la Mireasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x