Antena Căutare

Mireasa, sezon 6. Miruna și Cosmin au mers acasă la părinții fetei, care au lipsit de la nuntă. Cum au fost așteptați

Miruna și Cosmin le-au făcut o vizită părinților fetei. Câștigătoarea sezonului 6 Mireasa a publicat pe rețelele sociale o fotografie, pentru a le arăta susținătorilor cum au fost întâmpinați.

Miruna și Cosmin au câștigat sezonul 6 Mireasa

Antena 1

Părinții Mirunei au fost marii absenți de la nunta din finala sezonului 6 Mireasa. Deși nu și-au făcut apariția la eveniment, mama și tatăl fetei au afirmat că îi vor aștepta afară. De când s-a terminat competiția Mireasa, Miruna și Cosmin au fost activi pe rețelele sociale, și și-au ținut susținătorii la curent cu toate activitățile lor. Cei doi au mers în vizite, s-au plimbat și au petrecut timp împreună.

Citește și: Mireasa Confesiuni. A fost Miruna contactată de Luță sau nu după Finală. Fata a răspuns întrebării de pe buzele tuturor

Miruna și Cosmin, câștigătorii sezonului 6 Mireasa, vizită la părinții fetei

Recent, Miruna a publicat pe contul său de Instagram o fotografie în care a dat de înțeles că ea și Cosmin au mers acasă la părinții ei:

„Trăiască mama și ciorba de văcuță cu care ne-a așteptat”, a scris Miruna în dreptul unei imagini cu două farfurii cu ciorbă, în dreptul căreia este etichetat și soțul ei, Cosmin. Într-o imagine postată ulterior, Miruna a scris: „Casă dule casă”.

Așadar, potrivit imaginilor publicate pe Instagram, Miruna și Cosmin au mers acasă la părinții fetei, iar soacra băiatului i-a așteptat cu mâncare gătită.

Citește și: Mireasa, sezonul 6. Unde au plecat Miruna și Cosmin, după Finala sezonului 6 Mireasa. Cei doi au luat-o și pe doamna Adriana

Cum a decurs povestea de dragoste dintre Miruna și Cosmin de la Mireasa sezon 6

Miruna și Cosmin au pășit în casa Mireasa sezon 6 cu gândul să se căsătorească. Tânăra dorea pe cineva cu care să formeze o familie și nu era deranjată de diferența de vârstă dacă era de maxim doi ani.

La fel și Cosmin, ar fi acceptat o iubită cu doi ani mai mare, brunetă, cu ochii căprui. Socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg și iată că, la patru luni de la acel moment, ambii sunt îndrăgostiți nebunește unul de altul, în ciuda faptului că Miruna e mai mare cu cinci ani și nici alte aspecte nu se potrivesc cu dorințele lor de la începutul acestei experiențe.

Povestea lor de dragoste a început timid, cu tânărul Cosmin care a tatonat terenul, însă nu era foarte incisiv, lucru pe care Miruna l-a taxat.

Nu a durat mult și apropierea dintre ei devenea tot mai mare, la fel și sentimentele. Susținuți de doamna Adriana, cei doi au format rapid un cuplu.

Nu avea să fie totul roz, deși majoritatea tensiunilor aveau legătură cu influența din afara cuplului lor. Părinții Mirunei s-au arătat împotriva perechii și au susținut că planurile lor de viitor nu coincid, având în vedere diferența de vârstă și faptul că băiatul dorea să plece în Anglia la studii.

Timpul a trecut și relația lor s-a sudat. Înainte cu o lună de finalul competiției, cei doi s-au logodit la Londra, orașul care le va fi casă începând cu toamna viitoare.

Totuși, la scurt timp avea să aibă loc o ruptură la care nimeni nu se aștepta. În urma unei intervenții telefonice a tatălui fetei, care a transmis că familia lui Cosmin nu o place pe Miruna, ea a decis să rupă logodna. A urmat discuții tensionate cu doamna Adriana, însă lucrurile s-au așezat în cele din urmă.

Felul în care Cosmin a reușit să gestioneze situațiile tensionate din cuplul lor a reușit să-i cucerească și pe părinții Mirunei, care i-au apreciat maturitatea.

Aceștia nu au fost prezenți în poate cea mai importantă zi din viața lor, însă le-au transmis că îi așteaptă pe amândoi acasă, însoțiți de doamna Adriana.

Mireasa, sezonul 5. Alexandra Ghioca, ipostaze romantice alături de iubitul său. Cum s-au fotografiat cei doi la munte... Mireasa, sezonul 5. Când vor face nunta Valentin și Alina. Ce dezvăluiri a făcut fosta concurentă despre marele evenimen...
Ultimele știri
x