Antena Căutare

Mireasa Sezonul 6, 5 septembrie 2022. Concurenții s-au instalat în casa „Mireasa”. Cum s-au acomodat

După o săptămână petrecută în Istanbul, concurenții sezonului 6 Mireasa au ajuns în celebra casă a show-ului.

Colaj cu concurneții la intrarea în casa Mireasa Galerie
Concurenții au intrat în casa Mireasa | Antena 1

Fetele și băieții au făcut turul casei Mireasa și și-au ales camerele. În rândul băieților au fost câteva neînțelegeri și negocieri pe tema împărțirii pe camere, însă în cele din urmă au ajuns la un numitor comun și au reușit să se organizeze.

Până la prima lor emisie live, de pe 5 septembrie 2022, concurenții Mireasa au petrecut o săptămână în care s-au acomodat în casa Mireasa.

Concurenții au intrat în casa Mireasa, sezonul 6

Pentru început, concurenții au fost puși în situația de a alege un șef respectiv o șefă a casei, care să organizeze lucrurile și să răspundă pentru abaterile de la reguli.

Fetele au ales-o pe Raluca pe postul de șefă a casei, iar băieții l-au ales pe Giorgio.

Începând cu 5 septembrie 2022, fanii show-ului Mireasa vor desmena prin vot șfeul și șefa casei (Fata și Băiatul Săptămânii).

Discutând despre mâncare, Georgiana le-a spus fetelor că ea ține o dietă strictă.

Citește și: Mireasa Sezonul 6, 2 septembrie 2022. Andrei și Ana s-au sărutat la petrecere, după ce tânăra a fost eliminată. Cum s-a întâmplat

În prima ediție live la care au participat, concurenții Mireasa au fost vizibil emoționați și au discutat despre acomodarea lor în casa Mireasa, dar și despre săptămâna petrecută în Turcia.

Ce a spus Andrei despre sărutul cu Ana Maria

În cadrul petrecerii din Istanbul, Andrei a avut parte de un mic sărut cu Ana Maria, prima concurentă eliminată, iar în emisia de pe 5 septembrie 2022, băiatul a explicat că nu se mai gândește la tânără. „A fost dansul prea agitat și sucul prea acidulat”, a spus Andrei, pus în situația de a explica sărutul.

În cele din urmă Andrei, care nu a votat eliminarea Anei a mărturisit că nu-i pare rău că mămica a plecat din show, pentru că nu i-a plăcut ce spunea la testimoniale.

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Primele concurente care au pășit în casa Mireasa sunt Adina Miuleasa, Damaris Turuș, Denisa Dumitru, Gabriela Pițigoiu, Inga Rusu, Miruna Gheorghe, Raluca Preda și Roxana Tobă.

Concurenții care își caută mireasă în sezonul 6 sunt Andrei Grădinaru, Cosmin Munteanu, George Ciubotaru, Giorgio Buzoiu, Paul Niță, Sebaidin Rustem, Valentin Harle și Viorel Harle.

Mireasa 2022, sezonul 5. Nora și-a schimbat viața după competiția Mireasa: "Nu am timp de dragoste!"... Mireasa Sezonul 6, 5 septembrie 2022. Ce cred băieții despre fetele din casă. Pe cine plac și cu cine s-ar vedea în viit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x