Antena Căutare

Primele imagini cu bebelușul Alinei și al lui Valentin. Ce se vede la ecografie

Alina și Valentin de la Mireasa sezonul 5 vor deveni curând părinți. Cei doi așteaptă cu sufletul la gură să-și țină în brațe bebelușul.

Primele imagini cu bebelușul Alinei și al lui Valentin. Ce se vede la ecografie Galerie
Alina și Valentin de la Mireasa sezonul 5 vor deveni curând părinți. Cei doi așteaptă cu sufletul la gură să-și țină în brațe bebelușul. | Antena 1

Alina și Valentin de la Mireasa sezonul 5 vor deveni curând părinți. Cei doi așteaptă cu sufletul la gură să-și țină în brațe bebelușul.

Citește și: Mireasa sezonul 4. Ana Maria Măriuță și Marius Budin își construiesc împreună o casă. Ce spun despre căsătorie

Primele imagini cu bebelușul Alinei și al lui Valentin. Ce se vede la ecografie

Până la marea întâlnire, pe care abia o așteaptă și susținătorii celor doi tineri, Alina a împărtășit în mediul online imagini de la ecografie cu bebele lor.

Băiețelul este foarte frumos, după cum se poate observa din video, și pare să semene mai mult cu mămica. Imaginile au înduioșat pe toată lumea și comentariile au curs la postare.

”Micul prinț Lupaștean, să fie sănătos și să vă aducă doar bucurii”, a scris cineva. Altcineva a notat: ”Să fiți sănătoși toți trei! Felicitări pentru tot ce ați reușit împreună! Sunteți un exemplu pentru mulți! Felicitări!”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe 16 decembrie, pe Antena Stars a fost difuzat un material cu cei doi. Alina și Valentin urau ”La mulți ani” postului TV și dădeau câteva informații despre ce mai fac.

”Sunt doi ani în care am realizat multe, în care, după cum puteți vedea, eu sunt gravidă. Mai am foarte puțin și nasc și este un drum destul de obositor pentru noi”, a zis Alina.

Citește și: Mireasa sezonul 6. Gabriela a trimis un mesaj video alături de fiul său, Tudor Gabriel. Imagini rare cu cei doi

Povestea de dragoste dintre Alina și Valentin de la Mireasa sezon 5

Alina a pășit în casa Mireasa cu gândul că după trei luni ea va părăsi competiția. Nu se aștepta să-și găsească pe cineva, cu atât mai puțin să se și căsătorească.

De cealaltă parte, Valentin spera să-și găsească aleasa. Dintre toți băieții, el a fost cel mai reținut și a preferat să analizeze mult înainte să își arate interesul pentru o fată. Asta i-a adus critici din partea celorlalți, care au considerat că nu place pe nimeni și doar se joacă.

La început, Valentin a fost deschis și a ieșit la două date-uri cu Larisa. Nu s-au înțeles și curând el a înțeles că altcineva se afla în gândurile sale. Era vorba despre Alina, pe care a și început să o curteze.

Citește și: Mireasa sezonul 5. Giovana e, din nou, însărcinată. Ea și Sese așteaptă al doilea copil

Și Leo a fost interesat să o cunoscă pe Alina. Încă de la început, acesta a susținut că e singura fată pe care o place. Nu a fost reciproc și după ce Alina a fost sinceră cu el, băiatul a zis că nu se va apropia de altă tânără. A făcut-o totuși, chiar de două ori în casa Mireasa.

Așa a început povestea de dragoste dintre Alina și Valentin. Ambii reticenți și cu garda sus, au avut parte de multe certuri și neînțelegeri. Dorința de a se impune în fața celuilalt și de a nu pierde controlul i-a făcut, nu o dată, să se certe urât și să facă pași înapoi.

După multe discuții, au înțeles că nu este vorba despre un joc de putere și au lăsat garda jos. Bineînțeles, certurile nu au dispărut și cei doi lucrează la acest aspect.

Un moment fericit în relația lor a fost logodna. Valentin și-a învins teama de înălțime și a cerut-o pe Alina într-un mod inedit. Cei doi au sărit cu parașuta și la sol îi aștepta un banner pe care scria ”Vrei să fii soția mea?”. Când l-a văzut, fata a început să țipe. Valentin tremura tot și a fost încântat atunci când iubita lui a spus ”DA”.

Din acel moment, cei doi au părut că încep să se echilibreze și certurile nu au mai fost atât de dure. Tinerii au ținut cont și de sfaturile psihologului Edi Puiu și odată cu deschiderea ușilor, relația lor a devenit tot mai armonioasă.

Un eveniment care demonstrează acest lucru a fost depunerea actelor, când Alina nu a avut actele în regulă și logodnicul ei a înțeles situația. Asta în ciuda faptului că nu s-ar fi putut cununa în Finala Mireasa sezon 5.

Mireasa sezonul 4. Ana Maria Măriuță și Marius Budin își construiesc împreună o casă. Ce spun despre căsătorie... Mireasa sezonul 8, 18 decembrie 2023. Cum s-au distrat băieții la petrecera burlacilor. Sabrina, fosta concurentă, a cân...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x