Antena Căutare

Reproșuri la adresa exprimării! Armando și Andra, nemulțumirile unei defilări emoționale: "Aș fi putut să spun mai multe"

După ce Armando și Andra și-au unit dragostea și și-au adresat cele mai frumoase cuvinte, concurenta a fost nemulțumită de declarația de dragoste pe care i-a făcut-o iubitului ei, pentru că nu a fost așa cum își dorea ea.

Emoțiile lor s-au simțit în toată sala! Momentul a fost presărat de bucurie și cuvintele sincere le-au adus zâmbete pe buze, însă doar pentru un moment, Andrei.

"Am avut multe emoții și prea mari. A fost foarte tare momentul tău. A fost senzațional. Și poezia pe care mi-ai scris-o. Mi-aș fi dorit să mă lași să mă exprim așa cum vreau. Aș fi putut să spun mai multe. Ești cel mai frumos înger din viața mea. Și ai apărut când îmi pierdusem orice speranță că mai există cineva care să mă înțeleagă și să mă iubească așa cum sunt. Vreau să mă exprim așa cum vreau eu. Fără să ți se pară prea pompos", i-a spus Andra lui Armando.

Pe cât posibil, nemulțumirile Andrei nu ar trebui să strice nimănui buna dispoziție. Nu de alta, dar mai urmează încurajări.

Pe tot parcursul emisiunii, Narcisa a spus că Andra este o persoană falsă care își bate joc de iubirea lui Armando, însă după ce aceasta a fost cerută în căsătorie, concurenta a venit să o felicite.

"Felicitări! Să fii sănătoasă, iubită și să fii fericită cu Armando, dacă asta vă doriți amândoi!", a spus Narcisa.

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus din cadrul emisiunii Mireasa!

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Emoții greu de descris! Armando și Andra și-au unit destinele: "Mi-aș dori să te vezi măcar o secundă prin ochii me... Tensiuni după o zi frumoasă! Ale, dorințe sub formă de lacrimi? Ionuț, predicții financiare: "Ea câștigă 2.000 de e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x