Căutare Live

Tensiunile se întețesc în casa "Mireasa"! Andreia și Petronela, declarații de război! Cine are dreptate și cine greșește?|VIDEO

Amenințări fără confruntări în casa "Mireasa"! Andreia și Petronela nu pot conviețui una cu cealaltă. Spiritele se încing și se declanșează lupta de orgolii.

Fetele din casa Mireasa își dispută curățenia. Divergențele au loc la tot pasul, iar scânteile se aprind din orice motiv. De această data, mărul discordiei a fost părul din duș. Una dintre fete, se pare ca nu a cutrățat în urma ei, iar acest lucru le deranjeaza pe restul fetelor din casă.

Acuzații grave la adresa Petronelei din casa "Mireasa"! Ce reproșuri i se aduc tinerei! | Video

Cine a lăsat murdărie în duș și cine este cea mai leneșă din casa "MIreasa."

NIci băieții nu stau degeaba, și ei intrevin și o ataca pe Andreia.

Urmăriți toate discuțiile aprinse ce au loc între concurenții din casa Mireasa accesând clipul video de mai sus, prezentat în unul dintre cele mai apreciate reallity-show-uri de televiziune, difuzate pe Antena 1, zilnic de luni pâna vineri, începând cu ora 14.00.

Acuzații grave la adresa Petronelei din casa "Mireasa"! Ce reproșuri i se aduc tinerei! | Video

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Acuzații grave la adresa Petronelei din casa "Mireasa"! Ce reproșuri i se aduc tinerei! | Video... Petronela și Ionuț, lacrimi și drumuri separate: "Noi doi nu mai avem ce să vorbim!"...
10 semne că te place un Rac. Cum să te comporți în preajma lui
Dacă ești atentă de fiecare dată la ce îți transmis astrele, poți afla 10 semne că te...
Horoscopul zilei de 30 septembrie 2022. Scorpionii se simt trădați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 septembrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de o zi cu multe...
Ultimele știri
x