Antena Căutare
Logo show

Ce mai gătim: Bacino picante, un preparat delicios cu multe legume! Simplu şi rapid de gătit

Legumele sunt delicioase şi sănătoase, fapt pentru care Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă propune să gătiţi bacino picante. Ingrediente: -    Un kilogram de făină -    60 de grame de drojdie -    150 de grade de roşii uscate -    200 de grame de măsline -    Oregano -    Ulei de măsline -    Vinete -    Ardei copt -    Parmezan -    Dovlecei -    Rucola -    File fumat Mod de preparare: Se frământă un aluat pentru pâine, se lasă la dospit şi se refrământă cu roşiile, măslinele tocate mărunt, se adaugă oregano şi uleiul de măsline, se modelează chiflele, se adaugă răvaşe în ele, se lasă la dospit şi se coc la 200 de grade. Vinele şi dovleceii se taie în felii subţiri (pe lung), se frig pe grătar şi se asezonează cu usturoiul, uleiul de măsline şi oţet balsamic. Când totul este gata, se asamblează astfel: peste chifla coaptă se aşează rucola şi parmezan răzuit, apoi se aşează feliile de vinete, dovlecel, ardei şi fileul afumat feliat foarte subţire.    

Marti, 17.11.2015, 10:03
x