Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă propune să gătiţi astăzi bucatini cu chef, un preparat delicios, extrem de aromat, graţie busuiocului şi salviei. Ingrediente: - 500 de grame de paste bucatini - O legătură de busuioc - 400 de grame de parmezan - Trei căţei de usturoi - O legătură de ceapă verde - Două bucăţi de ardei iute - O legătură de salvie - 100 de grame de muguri de pin - 100 de grame de unt - 50 de grame de ulei de măsline Mod de preparare: Se fierb pastele, iar untul se topeşte cu ulei de măsline, după care se adaugă busuiocul şi salvia. Se adaugă ardeiul iute şi muguri de pin, iar sosul astfel obţinut se toarnă peste paste, se răzuieşte jumătate din cantitatea de parmezan şi se amestecă bine cu pastele. Se servesc cu petale de parmezan şi ceapă verde tocată mărunt.