Îndrăgostiţi din toate colţurile ţării îşi celebrează astăzi dragostea, iar Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi cupa iubirii, un desert demenţial cu ciocolată, piure de zmeură, bezele şi vişine.
Ai nevoie de:
- Ciocolată amăruie
- Ciocolată cu lapte
- Piure de zmeură
- Dulceaţă de trandafiri
- Bezele
- Vişine
- Şerbet de trandafiri
- Frişcă lichidă
- Cremă de lămâie
- Rom
- Zahăr
- Unt
Mod de preparare:
Se caramelizează zahărul, după care se adaugă frişca lichidă, ciocolata amăruie şi untul. Se amestecă bine şi se adaugă vişinele.
Compoziţia se toarnă în pahare, doar la bază. Se repetă procedura cu ciocolată cu lapte, iar intercalate se adaugă bezele şi cremă de lămâie şi dulceaţă de trandafiri.
Se decorează cu piure de zmeură, căpşuni, bezele şi zahărul ars.