Este o rețetă simplă, care se prepară destul de rapid și cu ingrediente puține.
Ce ne trebuie pentru Rețeta Perechea minunată:
Cum se procedează pentru a prepara Rețeta Perechea minunată
Atât varza de Bruxelles cât și varza creață se blanșează în apă clocotită cu sare, se lasă câteva secunde și se scoate în apă cu gheață.
Varza de Bruxelles se scurge bine și se trage la tigaie, împreună cu baconul afumat, tăiat în fâșii, pentru a-i da gust.
Varza creață, se desface în foi, iar foile se taie în fâșii și se trag în unt, împreună cu spaetzlele fierte și scurse, în prealabil. Apoi, se amestecă cu fâșiile de bacon deja trase la tigaie. Se adaugă și rondele de ardei iute și se servește totul pe o foaie de varză creață, trasă și aceasta la tigaie.
Opțional, se mai prepară și un ciolan afumat la cuptor și se adaugă la preparatul din cele două tipuri de varză.
Poftă bună!