Antena Căutare
Logo show

Papilele tale vor zâmbi de plăcere! Prepară o supă demenţială cu morcovi şi ciolan afumat

Dacă îţi doreşti să încerci ceva nou sau pur şi simplu nu ştii ce să găteşti, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă astăzi "sauerkrautsuppe", un preparat delicios. Ingrediente: - Varză murată - Coaste afumate - Cârnăciori afumaţi - Ciolan afumat - Ceapă - Morcov - Pătrunjel rădăcină - Tarhon - Cimbru - Smântână - Ouă Mod de preparare: Afumătura se fierbe separate, iar varza, de asemenea. Când sunt aproape gata, se adaugă zarzavatul pentru supă. Carnea fiartă se adaugă în supă, împreună cu zeama în care a fiert. Se potriveşte gustul cu sare, piper, cimbru, verdeţuri şi se adaugă smântâna şi gălbenuşul de ou. Cârnăciorii se prăjesc şi se adaugă la final.

Miercuri, 04.03.2015, 08:48
x