Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit pentru masa de Crăciun, rețeta "Friptura Moșului", o armonie de gusturi și culor ce te îmbie din farfurie.
Iată ce ne trebuie pentru rețeta Friptura Moșului:
Cum preparăm delicioasa rețetă Friptura Moșului!
Mușchiulețul de porc, condimentat cu sare, piper și chimen, se sigilează mai întâi la tigaie, apoi se prepară la cuptor pentru 35-40 de minute.
Feliile de șuncă afumată, se rumenesc la cuptor, asamblate pe inele metalice, pentru a căpata forme de semicerc.
Merele se coc la cuptor, la fel și sfecla roșie, iar zucchini-ul se feliază rondele și se trage ușor pe grill.
Morcovii se trag la tigaie în unt, iar când sunt ușor rumeniți, se adaugă mierea și sitrop de mandarine, pentru a se carameliza frumos și a se aroma.
Sfecla roșie se transformă în piure și se amestecă cu puțină maioneză clasică.
Toate aceste preparate se servesc împreună, asamblate într-un decor de sărbătoare.
Să vă fie de folos!