Rețeta zile! Vlăduț ne gătește un preparat sănătos, ușor și foarte gustos. Orice gospodină poate prepara acasă rețeta „Cotlet reușit”.
Ingrediente pentru rețeta Cotlet reușit
Mod de preparare pentru rețeta Cotlet reușit
Carnea se așază în tava unsă cu ulei și se condimentează cu sare, piper și mult cimbru verde. Se adaugă printre carne și rondele de usturoi și se prepară la cuptor, la temperatură medie, până este bine rumenită. Din când în când se mai unge cu sosul din tavă și se întoacre de pe o parte pe alta.
Pentru sos, se fierb roșiile pasate cu 1 ceașcă de apă, puțin ulei de măsline, sare, piper, cimbru, puțin praf de chili și 1-2 căței de usturoi răzuiți. Când sosul se reduce și devine consistent se adaugă măslinele și caperele și se mai lasă să fiarbă câteva minute împreună, să se întrepătrundă gusturile.
Se coc ardeii și se servesc cu sosul de roșii și deliciosul Cotlet reușit.
Poftă bună!
Încercați și rețeta Cotlet inimos - Cotlet de porc cu garnitură delicioasă de orz, sau rețeta Cotlet de porc cu sos de ciuperci și ratatouile de legume.