Antena Căutare
Logo show

Rețeta Zilei - Neatza cu Răzvan şi Dani. Mușchiuleț de porc cu păstrârnac și sos delicios de roșii

Este o mâncare extrem de gustoasă, cu o combinație perfectă de ingrediente și un mod de preparare destul de simplu.

Ce ne trebuie pentru Rețeta Mușchiuleț de porc cu păstrârnac și sos delicios de roșii:

  • 1 kg mușchiuleț de porc
  • 500 gr păstârnac
  • 1 ceapă
  • 800 gr pastă de roșii
  • Pentru servit:
  • brânză
  • smântână
  • castraveți murați
  • roșii cherry
  • Mod de preparare pentru Rețeta Mușchiuleț de porc cu păstrârnac și sos delicios de roșii

    Mușchiulețul de porc se taie în rondele de aproximativ 3-4 cm, iar legumele în rondele mai mari și se așază împreună, într-o tavă de cuptor. Se asezonează cu sare și piper, se stropesc cu ulei și se dau la cuptor la temperatură medi până se rumenesc pe toate părțile.

    Apoi se transferă într-o oală, se adaugă peste ele sosul de roșii și se dau din nou la cuptor pentru câteva minute, până se întrepătrund legumele cu sosul.

    Se servesc cu puțină smântână și brânză sărată, dar și cu roșii cherry și castraveți murați.

    Un deliciu garantat și ușor de preparat!

    Joi, 16.01.2020, 08:18
    x