Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o delicioasă rețetă: Salată din morcovi caramelizați, ce conține numai ingrediente gustoase.
Ingrediente pentru rețeta Salată din morcovi caramelizați
Mod de preparare pentru rețeta Salată din morcovi caramelizați
Morcovii se spală bine pe coajă, se rup din tulpini păstrând puțin și din acestea și se taie transversal, în jumătăți. Se așază într-o tavă, pe hârtie de copt, se stropesc cu ulei de alune și oțet balsamic și se presară cu sare. Se dau la cuptor până se caramelizează bine, iar în ultimele minute se ung cu miere.
Salata rucola se amestecă cu fructele confiate, alune, felii de mozarella și felii de șuncă și se asezonează totul cu o reducție din oțet balsamic, cu ulei de alune și sare. Se servește alături de delicioșii morcovi caramelizați.
Poftă bună!