La sfârşitul săptămânii, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să vă răsfăţaţi papilele cu un desert demenţial, cu fructe de pădure şi iaurt.
Ingrediente:
- Un kilogram de fructe de pădure
- Un kilogram de zmeură
- Un kilogram de frişcă
- Un kilogram de iaurt
- 10 ouă
- 100 de grame de cacao
- 650 de grame de zahăr
- Esenţă de vanilie
Mod de preparare:
Pentru a pregăti foile, abuşul se separă de gălbenuş, după care se spumează cu 150 de grame de zahăr.
De asemenea, gălbenuşurile se freacă cu 150 de grame de zahăr, după care cele două compoziţii se amestecă şi se adaugă cacao. Se întind foile de ruladă şi se coc pe hârtie pergament la 190 de grade timp de 10 minute. Foile se umplu cu salată de fructe de pădure, frişcă şi iaurt. Se decorează cu zmeură.