Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să vă răsfăţaţi astăzi cu ravioli răcoros, un preparat delicios.
Ingrediente:
- Ravioli cu brânzeturi
- Roşii
- Ceapă roşie
- Ardei capia copt
- Ardei galben copt
- Busuioc
- Mozzarella
- Castraveţi
- Brânză cedar
- Ulei de măsline
Mod de preparare:
Pastele se fierb timp de cinci minute şi se răcesc.
Legumele se dau la blender cu sare, piper şi busuioc, se adaugă ulei de măsline şi castraveţii tăiaţi felii.
Se adaugă pastele în sos cu parmezan, busuioc, mozzarella şi brânză cedar.
Delicios şi de sezon: Fasole de vară, un preparat demenţial cu multe legume Uită de dietele drastice şi alintă-ţi simţurile! Spumă de căpşuni, un desert demenţial