Antena Căutare

Amalia, mărturisire neașteptată în direct, la ”Neatza”: ”Am fost să caut rochie de mireasă. A fost foarte emoționant!”

Sfârșitul săptămânii a fost unul încărcat pentru Amalia, prezentatoarea rubricii ”Horoscop” de la ”Neatza”, întrucât a fost să caute rochie de mireasă. 

Sfârșitul săptămânii a fost unul încărcat pentru Amalia, prezentatoarea rubricii ”Horoscop” de la ”Neatza”, întrucât a fost să caute rochie de mireasă.

În direct, în cadrul emisiunii de la Antena 1, frumoasa prezentatoare a vorbit despre momentul emoționant pe care l-a trăit alături de prietena ei bună, alături de care a fost atunci când și-a ales creația pe care o va purta în ziua cea mare.

Amalia, moment sexy, la Neatza: "S-a văzut și poziția naturală și nenaturală. Oamenii au și ei un suflet"

”V-am zis că mă duc să caut rochie de mireasă. S-a găsit modelul, s-a găsit și croitoreasa, a fost foarte emoționant. Când am văzut-o îmbrăcată...A fost foarte emoționant. Nici măcar n-am avut curajul să iau o rochie de pe umeraș și să o pun așa, pe lângă mine.”, a mărturisit Amalia.

Păziți urechile! Răzvan, Dani și Amalia cântă live, alături de un invitat: "Ia-mă, Doamne, de aici"

Pipino de România a băgat frica în Răzvan Simion cu mișcările lui de dans... Campania „Sarut mâna, mamă!” revine, la Neatza! Înscrie-te și transmite-i mamei tale, în direct, toate gândurile tale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x