Antena Căutare

Așa bătrân?! Prima geacă cu blană a lui Răzvan e din vremea celor dintâi episoade ”Star Wars”: ”Băi, a fost primul meu film la cinema...”

Răzvan Simion, simpaticul prezentator de la Neatza cu Răzvan și Dani, a povestit cum a fost la primul său film "Star Wars".

Răzvan Simion, simpaticul prezentator de la Neatza cu Răzvan și Dani, a povestit cum a fost la primul său film "Star Wars".

Să fi fost prin anul 1984, primul film la Cinema Cultural. Răzvan al nostru avea o geacă nou-nouță, albă, cu blăniță la gât. Toate bune și frumoase până la ieșire, când haina cea nouă a avut de suferit din pricina unei...gropi.

S-a râs copios la povestea asta, dar Star Wars e Stars Wars, domnule! Duminica aceasta, de la 23, la Antena 1, vezi ”Războiul Stelelor - Întoarcerea lui Jedi”!

Berbeci, sunteți plini de energie, iar asta se va vedea mai ales în dragoste! Horoscopul de luni, 22 noiembrie!... Veștile excelente vin de la meteorologi! Vremea se încălzeşte: Temperaturile cresc considerabil în mai multe zone din ța...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x