Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Bat clopotele de nuntă în 2020 pentru Dani Oțil și Răzvan Simion: „Inelul este comandat!”

Conform zodiacului chinezesc, în anul 2020 Dani Oțil și Răzvan Simion se pregătesc de nuntă, în 2020! Este scris în stele!

S-a zis! Conform zodiacului chinezesc, Răzvan Simion și Dani Oțil sunt, amândoi, Maimuță!

„În zodiacul chinezesc, noi doi e aceeași zodie: maimuțe! Înțelegi? Nu ne mai certăm pe Leu și Fecioară, aici suntem egali! Ia, fii atent ce zice la Maimuță”, și-a atenționat Răzvan colegul de matinal.

Trădări, probleme financiare. Anul 2020 nu se anunță strălucit pentru cei născuți sub semnul Maimuță, însă la capitolul căsătorie...lucrurile stau altfel!

„Există posibilitatea de concretizare a relațiilor. Cei care sunt într-o relație își vor cere în căsătorie partenera”, a explicat Valentina Vînătoru, expert în astrologie chineză.

„Inelul e comandat! Bravo Dănu....stai puțin! Dacă suntem amândoi zodia Maimuță înseamnă că..și eu?...Dau eu banii și iei tu inelul. În 2021 facem invers”, a spus Răzvan Simion.

Potrivit specialistului în astrologie chineză, luna mai ar fi cea mai potrivită pentru o nuntă: „O facem pe 1 mai, să nu plătim de două ori”, a adăugat Răzvan.

Dacă vrei să știi prevăd astrele în anul 2020 pentru restul zodiilor, poți afla, cu un click: Horoscopul chinezesc pentru anul 2020. Probleme uriașe pentru trei zodii. Ghinionul se va ține de ele tot anul viitor

Video