Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

Bucureștiul se transformă în Capitala muzicii dance! David Guetta și alți artiști de renume urcă pe o scenă românească. Calendarul evenimentelor de săptămâna aceasta!

 

Ruxandra Săndulescu, omul informat de la Neatza, prezintă un material cu ce evenimente se vor desfăşura în această săptămâna! 

”TimeShift Bucharest Dance Music Festival”, care va avea loc la Romexpo, îl are drept cap de afiș pe celebrul David Guetta. Evenimentul va avea loc în perioada 20-23 iulie, la Romexpo. Organizatorii au pregătit deja patru scene şi un line-up cu peste o sută de DJ şi peste o sută de ore de groove music. Și nu e singurul eveniment de luat în seamă, în această săptămână, în Capitală.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani online le găseşti integral pe Antena Play: https://goo.gl/Wz5JNb. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe